Baldahin iznad kreveta ili prostora za igru – detalj koji ne izlazi iz mode

Baldahin iznad kreveta ili prostora za igru – detalj koji ne izlazi iz mode

Uređivanje dječje sobe ili dječjeg kutka u roditeljskoj spavaćoj sobi ima posebnu draž i mnoge mu se mame posvećuju kao posebnom projektu. Kupovina krevetića, presvlačilice i drugih nezaobilaznih elemenata postaje još slađa kad krenete razgledavati ukrasne detalje. Posteljina, zaštita za ogradicu krevetića, plišane igračke, dekor na zidu, samo su neke od sitnica koje će se naći na popisu, a među najpopularnijima je još uvijek baldahin.

Baldahin krevetiću ili prostoru za igru iznad kojeg se nalazi daje magičnu notu. Uljepšat će cijelu sobu, ali i pružiti osjećaj ušuškanosti bebi koja spava u krevetiću, a baš je to razlog zbog kojih će se mnogi roditelji odlučiti na ovaj dekorativni detalj iako nije od esencijalne važnosti za mališana.

Liewood baldahini

Brend čiji dizajn prednjači u dječjim sobama diljem svijeta zove se Liewood. Sigurno ste za njega već i čuli jer je njihova skandi priča prisutna u svijetu dječje opreme već godinama. Kada je riječ o dizajnu, Skandinavci svakako svojom estetikom predvode i kreiraju inspiraciju za brojne globalne struje. Strast kojom pristupaju lijepom i funkcionalnom ne može ostati ne primijećena te su tako već neko vrijeme broj jedan kada je riječ o brendovima za uređenje doma, bilo da je riječ o odraslima ili o djeci.

Liewood se svakako uvijek nađe na listi želja, bilo da je riječ o njihovim setovima za jelo, igračkama, predmetima za plažu i slično, a posebno smo se zaljubili u baldahine. Izrađen je od 100% organskog pamuka te dolazi s ugrađenim metalnim obručem koji osigurava da materijal lijepo pada iznad krevetića. Možete ga pustiti da visi od stropa do poda ili ga zavezati iznad krevetića – u svakom slučaju će izgledati odlično, samo trebate odabrati idealnu boju za svoju sobu.

Liewood baldahini mogu se, između ostalog, naručiti na njihovoj službenoj stranici.

Foto: Instagram, Liewood

Učitati još
Zatvori