Lidl ima super igračke koje će ovog Božića razveseliti sve klince

Lidl ima super igračke koje će ovog
Božića razveseliti sve klince

Pripreme za Božić su u punom jeku! U narednim danima, svaki slobodan trenutak provest ćemo u blagdanskoj atmosferi koja uključuje uživanje u blagdanskim druženjima s obitelji, prijateljima i kolegama, ali i brojne blagdanske obaveze koje nas još čekaju prije Božića. Jedna od najvećih i najvažnijih blagdanskih obaveza je veliki božićni shopping. Iako je dosad za mnoge među nama on bio vrlo stresan zadatak, ove ćemo godine čak i u velikom božićnom shoppingu pronaći dašak blagdanske čarolije i istinski uživati. Zašto? Jer ćemo na jednom mjestu, u omiljenim Lidl trgovinama, pronaći baš sve što nam treba za nezaboravni Božić – od omiljenih delicija i najsjajnijih dekoracija do savršenih božićnih poklona.

S prvim danima mjeseca prosinca, u svim Lidl trgovinama zavladala je prava blagdanska atmosfera koja će sljedeći tjedan postati još i veća jer na Lidl police stižu nove dječje igračke. U svojoj bogatoj blagdanskoj ponudi, Lidl ni ove godine nije zaobišao dječje igračke, a od četvrtka, 16. prosinca, u svim Lidl trgovinama moći ćete pronaći neke od najboljih novih igračaka.

Ovo su najpopularniji blagdanski pokloni koje možete pronaći u Lidlu

Razloga za shopping u Lidlu nam nikad ne nedostaje, posebno tijekom blagdanske sezone kada ćemo na njegovim policama pronaći baš sve što trebamo i želimo. Svake godine, među najpopularnijim blagdanskim Lidl proizvodima ističu se odlične dječje igračke.

Od didaktičkih igračaka za one najmlađe do razrađenih scena za igranje i edukativnih igara, Lidl igračke se nalaze na božićnoj listi želja svakog klinca zbog čega se uvijek traži igračka više. Koliko su zaista popularne najbolje govori i činjenica da su roditelji, bake i djedovi ili prijatelji spremni čekati ispred trgovine prije otvaranja kako bi ih uhvatili i poklonili svojim najdražim klincima.

Koje su neke od najboljih igračaka koje ove godine, točnije od 16. prosinca, možete pronaći u Lidl trgovinama?

Lidl igračke koje će oduševiti sve klince

Taman na vrijeme za Božić, u sve Lidl trgovine ovog četvrtka stižu najbolje dječje igračke koje će ove godine izazvati veliko veselje ispod svake jelke. Baš kao i svake godine, i ove godine Lidl se pobrinuo za raznolik izbor igračaka među kojima ćete pronaći onaj savršeni božićni poklon za klince različitih uzrasta i različitih interesa. One najmlađe ove će godine oduševiti igračke u obliku voća, povrća i drugih namirnica. Izrađene od drva ili plastike, bez sitnih dijelova koji mogu biti opasni za njih, u poznatim oblicama i jarkim bojama, ove igračke bit će pravi hit kod malih i razigranih beba.

Za one malo starije, Lidl je pripremio zbilja odlične igračke u igri s kojima će uživati ne samo oni, već i njihovi roditelji. Među najpopularnijima zasigurno će se istaknuti kuća za lutke Stella. Osim elemenata uz koje će vaši klinci, uz malo vaše pomoći, lako složiti kuću na tri etaže, u paketu stiže i puno uzbudljivih komada namještaja koji ovu kuću za lutke čine još boljom, a igru s njom još zanimljivijom.

Baš poput kuće za lutke, zabavno parkiralište za autiće ovog će Božića biti veliki hit kod svih klinaca. Uzbuđenju neće biti kraja već prilikom sastavljanja ove parkirne garaže na čak pet razina. Osim drvene parkirne garaže koje ima puno uzbudljivih elemenata, točnije skakaonicu, startnu rampu, benzinsku pumpu, autopraonicu i toranj s dizalom, u kutiji se kriju i tri vozila. Nakon što, uz vašu pomoć, sastave parkirnu garažu, igra odmah može početi!

Kako izgledaju neke od najboljih Lidl dječjih igračaka koje će ovog Božića razveseliti baš svakog klinca, otkrivamo u nastavku, a u svim Lidl trgovinama moći ćete ih pronaći od četvrtka, 16. prosinca.

Slatke igračke za najmlađe

Kuća za lutke Stella

Zabavno parkiralište za autiće

Foto: Sanja Jagatić, PR

Učitati još
Zatvori