Pronašli smo mladi domaći brend koji izrađuje preslatke dječje posteljine

Pronašli smo mladi domaći brend koji
izrađuje preslatke dječje posteljine

Ukoliko ste mlada mama, ili ćete to uskoro postati, ovaj profil mogao bi vas zainteresirati. Radi se o splitskom brendu Lenni & Co. koji ima najslađe posteljine i dekice u kojima će vaše bebe spavati i snivati najljepše snove.

Lenni & Co. u nježnim bojama i prekrasnim dezenima

Lenni & Co. izrađuje posteljine od 100 % organskog pamuka, točnije muslina koji ima GOTS certifikat za tkanine. Dizajn posteljina krase nježne boje koje su oslikane cvjetićima i trešnjicama uz neizostavne volančiće. Prevladavaju krem i svijetle boje koje su simbol čistoće, baš kao i sve bebice. Ukoliko ste zamislili svoje novorođenče u prvim mjesecima stavljati na spavanac u, sada vrlo popularne košare, kod njih možete pronaći komplete za košaru koje uključuju navlaku za madrac, jastučnicu i prekrivač s volanima.

U novoj proljetnoj kolekciji nalaze se još i prekrivači od muslina koji su izvezeni cvijećem i dolaze u tri boje – bijeloj, bež i rozoj. Osim toga, kako bi se kompletirao dojam, tu su i vafl dekice. Ne možemo se odlučiti koja nam je boja omiljena, ali može se izabrati između smeđe, sive, petrolej, bijele, krem i roze. Koja god boja bila, nama svaka izgleda jako mekano i udobno pa bi se rado i same „ušuškale“  u jednu takvu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori