Brend eko pelena iza kojih stoji spajsica Emma Bunton

Brend eko pelena iza kojih stoji
spajsica Emma Bunton

Kao i u brojnim drugim aspektima življenja danas, okretanje k ekološki prihvatljivijim proizvodima postalo je veliki boom i u baby industriji. Što ne iznenađuje jer za svoje najmlađe ipak želimo najbolje, pogotovo kada se radi o proizvodima koje koristimo svaki dan nekoliko puta.

Među njima su svakako pelene jer osim što ih trebamo u velikim količinama (pogotovo u prvim mjesecima), one svakodnevno neposredno dotiču bebinu kožu. Pa bi za sve koji nisu spremni prijeći na platnene pelene bilo idealno da su napravljene od materijala koji istovremeno dobro upijaju, ali ne štete nježnoj koži. A ako su istovremeno i ekološki prihvatljive, to je još jedna briga manje.

Kit&Kin

Mnogi se veliki brendovi okreću eco-friendly pelenama koje daju samo najbolje za bebinu guzu, o njima smo govorili ovdje i ovdje i već su dostupni u našim trgovinama, a danas ćemo vam otkriti brend Kit&Kin iza kojeg stoji spajsica Emma Bunton, koji je također dostupan u Hrvatskoj.

Kit&Kin su 2017. godine osnovali Emma Bunton i Christopher Money spojivši svoja znanja na području roditeljstva i baby industrije te publici ponudili ekološki osviješten brend koji ne testira na životinjama, kojem su u fokusu pelene (iako je kroz godine znatno razvio svoj asortiman) te koji će biti direktno uključen u spašavanje ugroženih prirodnih područja i društvenih zajednica.

Eko brend dječjih proizvoda

Kao majka dvoje djece, Emma se i sama borila da otkrije najnježnije i najprirodnije pelene za svoje malene koji su imali kožne reakcije na kemikalije iz raznolikih proizvoda, pa je ponukana time odlučila pokrenuti vlastitu priču gdje bi imala kompletnu kontrolu nad sastavom pelena i drugih kozmetičkih proizvoda. Naime, Kit&Kin u ponudi ima i vlažne maramice, kremu za pelensko područje, baby ulje i slično, također konstantno vodeći računa o sastojcima.

U relativno kratkom roku, Kit & Kin je postao hit među roditeljima, što zbog slatkog dizajna sa šumskim životinjicama, što zbog odličnih reakcija na sam sastav proizvoda i ideju brenda. Ako i vas zanima o kakvim se pelenama radi – možete ih pronaći u dječjoj trgovini Bubamara.

Učitati još
Zatvori