Jesenski dodaci za dječje sobe s potpisom omiljenog high street brenda

Jesenski dodaci za dječje sobe s potpisom
omiljenog high street brenda

Kada su poznati high street brendovi počeli lansirati svoje kolekcije za dom dočekane su s oduševljenjem baš zato što nude moderan dizajn po pristupačnim cijenama što do tog trenutka nije bilo tako lako pronaći. Pa iako neki od njih niti nemaju fizičke dućane, rado zavirimo na online police u potrazi za onim savršenim komadićem dekora za naše domove.

Možda smo i najzahvalniji na njihovom asortimanu kada je riječ o dječjim sobama jer u moru generičkih proizvoda za sobe najmlađih donose dašak aktualnih trendova i inspirativnih momenata, pogotovo ako pratite svjetsku scenu. H&M Home uvijek zadržava notu dječje razigranosti i kombinira je s trendi idejama koje se razmjenjuju u svijetu dizajna.

H&M Home će uljepšati jesen u dječjim sobama

Tako su za novu jesensku sezonu odlučili kombinirati klasične šumske motive s trenutno popularnim prirodnim materijalima kao što su juta, bambus ili lan. A dekice, podmetače, zdjelice, košare, posteljinu, zavjese i jastučiće krase simpatični likovi lisica, medvjedića i zečeva te šumskog bilja i drveća.

Boje su klasične jesenske, u nijansama smeđe, narančaste, zelene i prljavo ružičaste te će pružiti notu topline čak i najmanjem kutku. Sav jesenski dekor, kao i onaj koji ne ovisi o godišnjim dobima, pronađite na H&M Home stranici koja dostavlja u Hrvatsku.

Foto: H&M Home

Učitati još
Zatvori