Plišani zečići koji su favorit u mnogim dječjim sobama

Plišani zečići koji su favorit u
mnogim dječjim sobama

Postoje neke plišane igračke koje kad uđu u naše živote ostaju zauvijek u njima. Ako ste u djetinjstvu imali omiljenog plišanca onda znate o čemu pričamo – to je najbolji, najljepši i najdraži plišanac na svijetu, bez obzira što sada već izgleda krajnje nereprezentativno od silnih godina i pranja.

Jellycat Bashful Bunny

Jedan od brendova čije plišane igračke vrlo često postanu apsolutni favoriti zove se Jellycat. I iako mu ime sugerira mačke, najpopularnija igračka im je plišani zeko koji dolazi u nekoliko veličina i bezbroj boja, a klinci ih obožavaju jer su mekani, imaju duge uši za navlačenje i uz njih se najljepše stisnuti pri spavanju.

Neka će djeca vrlo rano prihvatiti plišanu igračku kao tješilicu i odabrati svog favorita, drugi pak dugo neće pokazivati nikakve preference, no čini se kako Jellycat obožavaju gotovo svi sudeći po velikoj bazi obožavatelja na društvenim mrežama. Službeno ime ovog plišanca je Bashful Bunny, odnosno sramežljivi zeko, a duge savitljive uši i šape za koje ga možete primiti su mu glavna prednost.

Sve boje i veličine pogledajte na službenoj stranici, a pojedine primjerke kod nas možete naći u trgovinama kao što su Male stvari, Mali zakladi, Evitas ili Hajdi.hr.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori