Hrvatski brend najmekše posteljine za djecu

Hrvatski brend najmekše
posteljine za djecu

Opremanje dječje sobe nikad ne prestaje biti poseban užitak. Najuzbudljivije je kada to radite prvi puta, pripremajući se za prvu bebu, tražeći one najljepše proizvode i stvarajući posebnu priču u sobi u kojoj ćete odsad nadalje provoditi puno vremena.

Osim da su lijepi, važno je i da su proizvodi kvalitetni, izrađeni od najfinijih materijala – pogotovo oni u dodiru s bebinom kožom. Mekane plahte, dekice, tetra pelene nameću se kao imperativ i tekstili koje ćete u prvim danima puno koristiti.

Pogled često okrećemo k popularnim stranim brendovima koji su se proslavili proizvodima za dječju sobu, no na hrvatskom je tržištu itekako puno malih domaćih imena koja izrađuju divne stvari. Mnoge od njih otkrili smo upravo pomoću Instagrama koji krije cijelu zajednicu dizajnera i proizvođača čije stvari smo odmah poželjeli.

Divni Irki tekstili

Među njima je svakako IRKI, brend posteljine i dječjih dodataka koji dolazi iz Velike Gorice. Vlasnica Irena Budimir u svoj je asortiman uključila posteljinu, dekice, jastuke i tekstilne dodatke kao što su tetra pelene, koji se odlikuju nježnim dizajnom i materijalima.

Mekane dekice, među kojima su i popularne vafl dekice, možete personalizirati da postanu divan poklon. Nježna, mekana i prozračna posteljina od muslina dolazi u veličini za bebe i djecu. Izrađena je od najmekšeg certificiranog organskog pamuka, a poplun je zatvoren s mašnicama, koje osim nježnog i ekskluzivnog izgleda pružaju i osjećaj sigurnosti djetetu. Jastučnica je izrađena sa zatvaračem u kuverti bez ikakvih gumba i patentnih zatvarača, što najbolje odgovara vašem djetetu.

Tetra pelene, kapice i podbradnjaci također su izrađeni od mekanog muslina, a stilski će se savršeno uklopiti s posteljinom.

IRKI proizvode možete kupiti u online shopu na službenoj stranici, a pratite ih na Facebooku i Instagramu.

Foto: IRKI

Učitati još
Zatvori