Najslađi novi komadi iz H&M Kids kolekcije

Najslađi novi komadi iz
H&M Kids kolekcije

Gotovo svaka mama će priznati da je shopping za djecu veliki gušt, pogotovo ako su još u godinama kad dopuštaju da ih se odijeva. Teško je odoljeti toliko slatkim kreacijama, da će se iz kupovine novih komada za sebe, ipak najčešće vratiti s ponekom sitnicom i za dijete.

U novoj H&M dječjoj kolekciji za proljeće/ljeto 2021. pronašli smo pregršt favorita za djevojčice i dječake od 4 mjeseca do 4 godine koji svi dijele sličnu, prozračnu paletu boja i nježne materijale. Lan, pamuk i lagano pletivo zastupljeni su u najvećoj većini, a komadi dizajnirani tako da se s lakoćom međusobno kombiniraju te, čak, u nekim slučajevima budu uniseks.

Ružičasta, bež, svijetloplava, mint i bijela vladaju među novim komadima koji su upravo pristigli online i u trgovine. Uzorci su klasični, proljetno-ljetni, uz izuzetak životinjskog carstva i poznatih Disneyevih likova koji krase neke od dizajna. 10 top komada za djevojčice i 10 top komada za dječake pronađite u nastavku, a ako planirate kupovinu – do 3. travnja 2021. na H&M Kids dječjem odjelu u fizičkim trgovinama možete ostvariti popust od 20% ako račun bude veći od 250 kn (popust se ne može kombinirati s eco kuponima ili drugim akcijama).

Za djevojčice

Za dječake

Foto: H&M Kids

Učitati još
Zatvori