Svi super veliki plišanci koje smo pronašli u H&M Homeu

Svi super veliki plišanci koje smo
pronašli u H&M Homeu

Plišane igračke sastavni su dio svake dječje sobe. Neka će se djeca s njima aktivno igrati kao s lutkama, dok će drugima služiti samo za utjehu i uspavljivanje, a nekima će biti samo ukras u sobi jer ih više zanimaju neke druge stvari. U bilo kojem slučaju, plišanci postaju dio dekora dječje sobe i daju joj određeni karakter ili upotpunjuju temu.

Nove H&M Home plišane igračke

Neki će se roditelji odlučiti na uređenje inspirirano safarijem, drugi džunglom, treći imaju dijete koje obožava dinosaure ili jednoroge – a za sve navedeno trenutno je aktualna odlična kolekcija plišanaca u H&M Homeu. Već smo pisali o oversized žirafi koja je postala totalni hit, rasprodala se pa vratila u ponudu i koja krasi već mnoge Instagram sobe, a ponukani njenim uspjehom iz brenda su ponudili još nekoliko predimenzioniranih životinja. Tu su dinosauri T-Rex i Brontosaur, gusjenica, zmaj, jednorog, raža, ali i neki klasični manji plišanci koji su isto ekstra slatki.

Mnogi od njih su dio veće teme unutar H&M Home linije za djecu pa možete i posteljinu ili druge detalje prilagoditi igračkama i stvoriti cijelu magičnu priču u dječjoj sobi. Sve H&M Home plišane igračke pogledajte i naručite na ovom linku – mi smo odabrali neke od naših favorita.

Foto: H&M Home

Učitati još
Zatvori