Instagram trendovi za uređenje dječje sobe

Instagram trendovi za
uređenje dječje sobe

U moru tema za koje nam Instagram služi kao inspiracija, nalaze se i zanimljivi interijeri iz kojih crpimo ideje po pitanju uređenja svakog kutka. Ako se bavite preuređenjem doma, onda se svakako isplati zaviriti na ovu društvenu mrežu – otkriti nove brendove, popularne boje, aktualne trendove koje kreativni pojedinci i profesionalci objavljuju na svojim profilima.

Što se tiče novih trendova, upravo je to najbolji način da pronađete ideje kako ih implementirati u svoj prostor. Kreativci koji su aktivni na ovoj društvenoj mreži često su korak ispred i mogu vam dati pogled u ideje koje tek dolaze, pa ako se tek spremate za uređenje dječje sobe, odlično se inspirirati njihovim rješenjima.

Trendovi u uređenju dječje sobe za 2021.

Fokus svake bebine sobe uvijek je krevetić, a njega se okružuje drugim neophodnim komadima namještaja kao što su komoda, polica za prematanje i slično. Ako imate sreću da cijelu sobu možete izdvojiti za mališana, onda zaista možete pustiti maštu na volju te u prostor unijeti fotelju na kojoj ćete odmarati/dojiti, velike mekane tepihe, taburee, police s igračkama i knjigama, a ako imate mjesta samo za jedan kutak onda ćete htjeti najbolje iskoristiti prostor pa na zidove instalirati što više funkcionalnih detalja.

Tapete

Posebno veliki hit, koji ne pokazuje znakove stajanja, u posljednjih su nekoliko godina postale tapete. Na genijalan način mogu upotpuniti sobu, unijeti u nju živost detalja, bez da je morate dodatno opteretiti dodatnim komadima.

Boho stil

U posljednjih par sezona polako su najpopularnije postale boho dječje sobice, barem kad je riječ o Instagramu. Ratan, pleteni detalji, neutralne, zemljane boje, sve se to sklapa u sobama inspiriranima boho stilom.

Unisex sobice

Rodno neutralne sobe sve su popularnije, u smislu da se sobe za djevojčice ne opremaju samo ružičastom bojom, a one za dečke plavom. Roditelji stil cijelog doma pretaču i u dječju sobu, a detalji poput igračaka otkrit će o čijoj se sobi radi.

Zemljane boje

Ako niste preveliki pristaša boho trenda, zemljane boje u uređenju su samo jedan njegov element koji možete implementirati. Bež i smeđe nijanse mogu se jako lijepo uklopiti s drugim bojama i kreirati najtopliju oazu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori