Dječja haljinica koja je zapalila H&M-ove društvene mreže

Svaka žena ima ‘it‘ ljetnu haljinu. Takva haljina nam svako ljeto pomaže preživjeti ljetne vrućine i uljepšava nam dane svojim dizajnom i ugodnim materijalom. Mnogi brendovi kreiraju i divnu odjeću za djecu koja bude toliko lijepa da ju sami poželimo imati u svom ormaru. Ova bijela ljetna H&M haljina je definitivno jedan od takvih odjevnih komada. S rupicama na rukavima i kratkim hlačicama za odjenuti ispod, ova lepršava haljina razveselit će svaku malu, buduću modnu ikonu.

H&M haljina toliko je moderna da ju i mi želimo odjenuti

H&M-ove kolekcije za male trendseterice nikada ne razočaravaju. Tako ni ovaj trodijelni set koji su svi poželjeli kupiti čim su ga vidjeli na društvenim mrežama. Izrađen je od mekog, pamučnog jerseyja, a čini ga haljinica s V-izrezom i gumbima s prednje strane te lepršavim rukavima i teksturiranim donjim dijelom.

Uz nju u kompletu dolaze kratke hlačice s elastikom, ukrasnom mašnicom na struku i prilagodljivim, elastičnim nogavicama. Mislili su na sve, pa su u set dodali traku za kosu s mašnicom koja savršeno odgovara uz odjevnu kombinaciju. Ovaj komplet dostupan je i u nježnoj ružičastoj boji, koji se trenutno nalazi na popustu. Oba kompletića raspoloživa su u veličinama od 68 do 104, a možete ih naručiti ovdje.

Foto: H&M

0