H&M kolekcija koja će osvojiti i mame i njihove kćeri

Mame su oduvijek bile prva i najveća modna inspiracija za svoje kćeri. Od malih nogu kada smo se igrale u njihovim ormarima preko tinejdžerskih danima kada smo potajice posuđivale njihove odjevne komade pa sve do danas kada su naš ormar i stil prošarani najboljim modnim mudrostima i omiljenim modnim favoritima naših mama. Upravo se tom idejom inspirirao poznati high street brend H&M u kreiranju svoje linije posvećene mamama i kćerima.

Prigodnog nazivaMini me, jedna od najslađih high street linija svake sezone donosi najpoželjnije modne favorite u velikom i malom izdanju.

Odlična H&M linija za mame i kćeri

Mnogim kćerima mame će i ovog proljeća moći ostvariti želju da izgledaju baš poput njih! Najnovija Mini Me kolekcija donijela je odlične modele koje će obožavati i mame i kćeri. Od laganih i prozračnih materijala, kolekcija donosi naglasak na romantične haljine, suknje i bluze, cool T-shirtice i traperice – sve što i mamama i kćerima zapravo treba za odlične proljetne i ljetne kombinacije.

Osim što osvaja idejom koja se nalazi iza nje te odličnim modelima koje donosi svake sezone, H&M Mini me linija ima i odlične vizuale koji će vam izmamiti osmijeh na lice. Najnoviju H&M Mini me kolekcije otkrijte u nastavku, a sve modele možete pronaći na hm.com.

Foto: H&M

0