H&M Baby kolekcija u znaku Harryja Pottera – za male fanove u nastajanju

H&M Baby kolekcija u znaku Harryja Pottera – za male fanove u nastajanju

Nije uopće upitno da svaka kolekcija s Harry Potter predznakom, bilo modna, bilo lifestyle, odmah postaje apsolutni hit. Dokazali su to i Primark i Pottery Barn i mnogi drugi koji su se upuštali u suradnje s velikom franšizom. A sada je, ususret novoj školskoj godini, svoju kolekciju prigodno lansirao i H&M.

Harry Potter motivi u H&M Baby kolekciji

Radi se o dječjoj kolekciji koja se proteže od baby veličina pa sve do komada za male školarce koji su i sami možda zavirili u magični svijet Harry Potter knjiga.

No iako se za svakoga može pronaći ponešto, uvjerljivo je najslađa baby kolekcija s malim bodijima, haljinicama s tilom i sweatshirtima kakve imaju poznati fakulteti ali ovog puta s Hogwarts natpisima. Roditeljima dobro poznati motivi sove Hedwige, metle za metloboj, Harryjevih okruglih naočala, Razredbenog klobuka i slično, sigurno će izmamiti osmijeh na lice, pogotovo ako su obožavatelji Harry Potter serijala.

Budući da je došlo vrijeme back to school shoppinga, sigurni smo da će se neki od ovih komada naći i u vašim ormarima. Trenutno su online dostupni neki komadi, a čeka se puni dolazak kolekcije, no već možete razgledati što će se sve u njoj nalaziti.

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori