Velika Harry Potter kolekcija je stigla u Primark

Svijet Harryja Pottera već je više od 20. godina jedno od najmagičnijih izmišljenih mjesta za koje bi sve dali da zaista postoji. S time na umu otvaraju se tematski zabavni parkovi, organiziraju obilasci studija te svih lokacija snimanja, a svaka kolekcija za dom s predznakom malog čarobnjaka rasproda se u trenu.

Primark x Harry Potter

Posljednja je lansirana u suradnji s irskom trgovinom Primark koja je kroz godine znala u repertoar uvrstiti pojedine odjevne komade ili detalje za dom, no ovog puta su fanovima na raspolaganje stavili veliki raspon proizvoda koji nikoga neće razočarati. Sve je podređeno cozy jesenskom ušuškavanju u domove tako da je kolekcija pidžama i trenirki zaista bogata, a prate ju dekice, jastučići i posteljina za ukrašavanje najmekanijih dijelova sobe – kreveta, kaučeva i fotelja.

Motivi četiri Hogwarts čarobnjačke kuće iscrtavaju se na dekicama, pidžama i ogrtačima, a istovremeno će se na bilježnicama i notesima pojaviti slatke interpretacije Harryja Pottera, Hermione i Hedwige.

Još uvijek čekamo da Primark dođe bliže Hrvatskoj od Graza gdje se trenutno nalazi, no u međuvremenu po najdraže kolekcije uvijek možete skoknuti do Austrije. U nastavku istražite što sve velika kolekcija sadrži…

Foto: Primark

0