Ovaj ekološki osviješten brend oduševit će vas svojim retro proizvodima za djecu

Ovaj ekološki osviješten brend oduševit će vas svojim retro proizvodima za djecu

https://www.instagram.com/p/BEN6X9jmrY1/?utm_source=ig_web_copy_link

Voditi brigu o svojoj djeci jedno je od najljepših iskustava koje bilo koja mama može imati, a svaka mama zna koliko je važno uspostaviti povezanost sa svojim djetetom. Također, često treba s oprezom birati kakvim proizvodima su djeca okružena, pogotovo ako uzmemo u obzir klimatske promjene koje su uzele maha. Srećom, prirodni i organski proizvodi za djecu jednostavan su način da zaštitite svoje dijete, a Fresk ima baš takve proizvode u svojoj ponudi. Oni su jedinstveni, svježi i puni osobnosti.

‘Fresk’ je brend s odgovornošću

Fresk je nizozemski brend koji su osnovali Mark i Katja van Aardenne, brat i sestra koji vuku korijene iz Skandinavije. Njihov brend je poznat po svom posebnom dizajnu proizvoda za djecu. Njihova kolekcija odiše svježinom, slatkoćom, a pomalo je i retro. Od pidžamica, putnih vreća za spavanje, dekica, setova za jelo, do tetra pelena koje se mogu koristiti u različite svrhe – sve to možete naći u ponudi ovog brenda.

https://www.instagram.com/p/BQVOnn-B181/?utm_source=ig_web_copy_link

Za svoje proizvode koriste vrlo mekan organski pamuk koji je idealan za bebinu nježnu kožu. Udobnost nošenja je osigurana. Također, Fresk svojom proizvodnjom nastoji djelovati odgovorno prema prirodi i okolišu. Iz tog razloga mnogi njihovi proizvodi na sebi nose oznaku kvalitete GOTS (Global Organic Textile Standard) koja jamči proizvodnju i preradu organskog pamuka. Najmekše Fresk dekice od organskog pamuka i ruksaci izrađeni od recikliranih PET boca samo su dio asortimana ovog ekološki osviještenog brenda.

Stranicu brenda posjetite ovdje, a kod nas ga možete pronaći ovdje.

https://www.instagram.com/p/BHh9tmtgnJi/?utm_source=ig_web_copy_link

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori