Ovaj ekološki osviješten brend oduševit će vas svojim retro proizvodima za djecu

Voditi brigu o svojoj djeci jedno je od najljepših iskustava koje bilo koja mama može imati, a svaka mama zna koliko je važno uspostaviti povezanost sa svojim djetetom. Također, često treba s oprezom birati kakvim proizvodima su djeca okružena, pogotovo ako uzmemo u obzir klimatske promjene koje su uzele maha. Srećom, prirodni i organski proizvodi za djecu jednostavan su način da zaštitite svoje dijete, a Fresk ima baš takve proizvode u svojoj ponudi. Oni su jedinstveni, svježi i puni osobnosti.

‘Fresk’ je brend s odgovornošću

Fresk je nizozemski brend koji su osnovali Mark i Katja van Aardenne, brat i sestra koji vuku korijene iz Skandinavije. Njihov brend je poznat po svom posebnom dizajnu proizvoda za djecu. Njihova kolekcija odiše svježinom, slatkoćom, a pomalo je i retro. Od pidžamica, putnih vreća za spavanje, dekica, setova za jelo, do tetra pelena koje se mogu koristiti u različite svrhe – sve to možete naći u ponudi ovog brenda.

Za svoje proizvode koriste vrlo mekan organski pamuk koji je idealan za bebinu nježnu kožu. Udobnost nošenja je osigurana. Također, Fresk svojom proizvodnjom nastoji djelovati odgovorno prema prirodi i okolišu. Iz tog razloga mnogi njihovi proizvodi na sebi nose oznaku kvalitete GOTS (Global Organic Textile Standard) koja jamči proizvodnju i preradu organskog pamuka. Najmekše Fresk dekice od organskog pamuka i ruksaci izrađeni od recikliranih PET boca samo su dio asortimana ovog ekološki osviještenog brenda.

Stranicu brenda posjetite ovdje, a kod nas ga možete pronaći ovdje.

View this post on Instagram

Feel, how soft!

A post shared by Fresk (@freskbaby) on

Foto: Instagram

1