Diptyque je predstavio eko kolekciju uz koju će vaš dom predivno mirisati
Diptyque je predstavio eko kolekciju uz koju će vaš dom predivno mirisati

Diptyque je predstavio eko kolekciju uz koju
će vaš dom predivno mirisati

Jedan od najpoznatijih i omiljeni brend parfema mnogih je – Diptyque. Obično poznat po intrigantnim mirisnim notama parfema i jednako neodoljivim mirisnim svijećama, Diptyque se nametnuo kao vodeći brend na tržištu. Svaka nova Diptyque kolekcija dočekana je s oduševljenjem i nestrpljenjem. Iako su najpoznatiji po svojim unikatnim, ali pritom i sofisticiranim mirisnim notama, Diptyque je zadnjih nekoliko godina svoje kolekcije odlučio proširiti. Odnosno, u svoj asortiman uvrstili su modne detalje poput narukvica i broševa koji mirišu na njihove parfeme, a sada su predstavili i eko liniju za čišćenje.

Diptyque eko linija iz koje želimo baš sve!

Da, dobro ste čuli! Od sada možete kupiti Diptyque proizvode koji će vam pomoći u čišćenju životnog prostora, a dom će vam istovremeno predivno mirisati. La Droguerie je kolekcija koja spaja lijepe, korisne i mirišljave eko proizvode za čišćenje kućanstva. U kolekciji možete pronaći proizvode poput multifunkcionalnog čistača, svijeće protiv neugodnih mirisa, sapun za ruke, čistač i losion za kožni namještaj. Također, svi proizvodi su dostupni na službenoj Diptyque web stranici.

Sigurni smo da ovo nije kraj širenje linije asortimana jednog od najpoznatijih pariških mirisa. Ako ćemo biti iskreni, nestrpljivo čekamo novu kolekciju kako bi vidjeli što nam je novo Diptyque spremio!

Foto: Diptyque

Učitati još
Zatvori