Brend koji ima sve što je potrebno jednoj mami na putu

Brend koji ima sve što je potrebno
jednoj mami na putu

FreeON

Uvijek u životu, pri samoj pomisli na putovanje, većinom čovjek osjeća uzbuđenje, nestrpljenje, ushit. Međutim, dođe to vrijeme kada dobijete djecu i kada mislite da je svako putovanje s njima izazov. Roditelji često vjeruju kako je napornije putovati s malim bebama i kako će stvari postati lakše kada djeca malo odrastu. Jasno je, bebe zahtijevaju puno stvari. Srećom, tu su brendovi poput FreeON koji brinu da uvijek uz sebe imate sve što bi vam moglo zatrebati.

Prijenosni krevetić za kvalitetan san vaših mališana i kad niste kod kuće

FreeON

Apartman koji je namijenjen mladim obiteljima vjerojatno ima krevetić za dijete, no u kakvom je on stanju, uvijek je upitno. Primjerice, prijenosni krevetić Ballon je logičan je izbor kada ste u potrazi za krevetićem koji ćete lako ponijeti sa sobom na putovanje. Tako djetetu možete pružiti brzo i jednostavno rješenje za kvalitetan i miran san. Velika prednost je ta što ne morate brinuti o higijeni i sigurnosti, te o jednostavnoj upotrebi ovog cjenovno pristupačnog  krevetića. Isto vrijedi i za vlastitu posteljinu. Posteljina treba biti pamučna i lagana. Promjena okoline za dijete može biti stresna. Tada će ga poznati predmeti kao što su posteljina, dekica ili njegove igračke umiriti te pomoći da se prilagodi novom prostoru.

Vodonepropusnom podlogom FreeON, zaštitit ćete dijete od kontakta s krevetom u hotelu ili apartmanu. S druge strane, zaštitit ćete krevet od mogućeg mokrenja ili prolijevanja tekućina. Odličan je zbor za djecu koja već spavaju u svom krevetu, a posebno za onu koja se često znoje ili još uvijek mokre u  krevet tu i tamo. Podloga se lako postavlja preko kreveta i učvršćuje gumicama te jednostavno pere u perilici.

U prostoru koji ne poznajete niti vi niti dijete, nikada ne znate gdje vreba opasnost, stoga je dobra ideja smjestiti dijete u siguran zagrljaj dječje ležaljke dok radite druge stvari, a ono možda čak i zaspi. Praktičnu hranilicu booster Mini možete namjestiti na većinu stolica, a djetetu omogućava udobno i bezbrižno sjedenje za stolom s odraslima. Ne zauzima puno mjesta u prtljažniku, praktična je za upotrebu na svakom stolu – bilo u apartmanu ili u restoranu.

Sigurno i ugodno putovanje na prvom mjestu

Korištenje rabljene autosjedalice nerijetko se čini jednostavnim i financijskim prihvatljivim rješenjem. Međutim, plastični dijelovi i dijelovi autosjedalice tijekom korištenja izloženi su različitim vremenskim uvjetima, kako hladnoći tako i ekstremno visokim temperaturama, što može dovesti do ozbiljnih posljedica u slučaju nesreće. Kupnja nove autosjedalice osigurava da će dijete biti maksimalno zaštićeno u slučaju nesreće, što omogućuje sigurno i ugodno putovanje.

Autosjedalica NADO dio je nove generacije dječjih autosjedalica i primjerena za djecu od rođenja do 4 godine starosti. Ima funkciju okretanja za 360° što omogućava okretanje sjedala u smjeru vožnje ili u suprotnom smjeru, ovisno o dobi i težini djeteta. Isofix s potpornom nogom pruža potpunu sigurnost i stabilnost, dok mogućnost podešavanja visine naslona za glavu i nagiba sjedala do 142° omogućava djetetu da udobno sjedi i spava. U dječjem sjedalu dijete je pričvršćeno sigurnosnim pojasom u pet točaka. 

FreeON kreira praktične i multifunkcionalne proizvode

Obavezno provjerite vremensku prognozu za sljedećih 3-7 dana, kako bi znali što vas očekuje, a sukladno tome što od odjeće trebate ponijeti, informirajte se o aktivnostima koje se nude u okolici vašeg odmorišta. Kada se pakirate, grupirajte stvari, vaše na jedno mjesto, djetetove na drugo – tako da sve lakše pronađete ako nešto hitno trebate izvući. Vjerojatno ćete trebati… Pružiti djeci sigurno, ugodno i zabavno djetinjstvo, a roditeljima ugodno, bezbrižno i zadovoljno roditeljstvo, misija je brenda FreeON. Još kada se tome dodaju povoljne cijene, praktični proizvodi koji služe u više svrha i prate vas duže vrijeme, a mališanima nude poticajno okruženje za rast i razvoj, sreći nema kraja.

FreeON

FreeON potražite u trgovinama Baby Center i Bubamara te odabranim dućanima s ponudom dječje opreme kao i na stranici www.freeon.hr.

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori