Najljepše dječje igračke od prirodnih materijala koje potiču maštu i kreativnost

Najljepše dječje igračke od prirodnih materijala koje potiču maštu i kreativnost

Tržište igračaka jedno je od najjačih i najkompetitivnijih, a djecu se sve češće, uz igračke, animira crtićima i igricama na mobitelima ili tabletima. Većina danas najpopularnijih igračaka radi se od plastike i sintetičkih materijala, a upravo je to potaklo jednu obitelj da kreira prekrasne autentične, ekološke igračke koje su ubrzo osvojile srca mališana, ali i roditelja.

Makswood Toys

Makswood Toys obiteljski je brend iz Beograda koji je nastao inspiriran jednim dječakom; unukom Maksimom. Prva igračka ručno je proizvedena za njega, a dječak je i dalje glavna inspiracija i pomagač. Nakon prve igračke, male drvene formule uslijedili su automobili, zrakoplovi, brodovi, bageri, vlakići, fotoaparati i brojne druge igračke. Cilj brenda bio je spojiti ljubav prema unuku i prirodi te donijeti nešto vrijedno spomena, što će veseliti i drugu djecu. Iza Makswood Toysa stoje tri osobe zaslužne za sve ideje i proizvodnju igračaka te komunikaciju s klijentima.

Cijeli proces kreće od ideja u glavi pa se preko skica na papiru polako dolazi do konačne realizacije modela. Kreativan proces često je dug, pun pokušaja, pogrešaka i ponavljanja, ali samim time dolazi se do najboljih mogućih proizvoda.

Igračke koje potiču razvoj mašte

Kvalitetne igračke zabavit će sve mališane, poticati razvoj mašte i kreativnosti, slobodno istraživanje i sretno odrastanje. Ove drvene igračke neutralnih su boja i ne proizvode nikakve zvukove pa zbog toga djeca sama moraju kreirati svoju igru i simulirati zvukove, čime potiču maštu i kreativnost.

Igračke su ručno rađene od punog drva te su fino obrađene, a uz najbolju kvalitetu dolazi i najljepši dizajn. Osim drvenih igračaka izrađuju i ukrase za dječje sobe od kojih su najpopularnije male šarene duge. U nastavku pogledajte razne modele igračaka, a za više informacija zapratite njihov Instagram profil.

Učitati još
Zatvori