Tapete za dječju sobu iz snova

Tapete za dječju sobu iz snova

 

A post shared by L I N D A (@liveloudgirl) on

Tapete već neko vrijeme ne izlaze iz mode

Tapete već nekoliko godina slave svoj povratak na scenu. Od nepoželjnih motiva koje smo pamtili na zidovima baka, pretvorile su se u must have detalj za dom, sredstvo uz koje se postiže statement zid i kreira najupečatljivija prostorija u domu.

 

A post shared by Julie ♡ (@cleverpoppy) on

Kada je riječ o tapetama, brojni dizajneri interijera i entuzijasti uređenja vlastitih domova imaju jednu vrlo uspješnu formulu za postizanje maksimuma iz vlastitog prostora. Moto je “što luđe to bolje”, odnosno ako se već odlučujete da jedan zid obložite tapetom, onda neka to bude pošteno. Neka motivi budu razrađeni do najsitnijih detalja, neka slika koju kreirate bude zaista elaborirana, s ciljem da zid u sobi izgleda poput umjetničkog djela.

Za divnu dječju sobu

Australski brend Jimmy Cricket u svojoj ponudi ima upravo takve tapete. Često će dječja soba biti prva na redu za uvođenje tapeta u dom i što se toga tiče, brend zaista ima divne primjere. Uglavnom se radi o tropskim ili šumskim motivima, slikama koje su ispunjene životinjskim likovima, cvjetnim uzorcima i koje kreiraju umjetnici za zadivljujuć dojam u interijeru.

Nema sumnje da će ih klinci obožavati jer stvaraju magičnu atmosferu za igru i ljepše sanjanje, ali i mame će s guštom promatrati kako je sve u sobi sjelo na svoje mjesto jednom kad se zid prekrije tapetom. Jimmy Cricket svoj dizajn dostavlja u Hrvatsku – provjerite što sve nude na stranici.

 

A post shared by Julie ♡ (@cleverpoppy) on

 

A post shared by Sophie Vine (@sophie_vine) on

 

A post shared by JUSTINE (@justy_olive) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori