CYBEX autosjedalica najsigurnija je opcija za vaše dijete

CYBEX autosjedalica najsigurnija je
opcija za vaše dijete

CYBEX Anoris T prva je autosjedalica s revolucionarnom tehnologijom zračnih jastuka za zaštitu cijelog tijela s kojom je sigurna vožnja vašeg djeteta i udobna. Zahvaljujući integriranoj tehnologiji zračnih jastuka, sjedalo okrenuto prema naprijed nudi preko 50%* više zaštite od drugih sjedalica također okrenutih prema naprijed. U usporedbi s konvencionalnim dječjim sjedalicama okrenutim prema natrag, Anoris ima bolje ukupne performanse u smislu aktivne i pasivne zaštite, što samo potvrđuje njezinu sigurnost bez kompromisa. Dječja vožnja postaje ugodna, a dijete je okrenuto prema naprijed pa vrlo lako s njime možete komunicirati preko retrovizora. U sjedalici djetetu ostaje dovoljno prostora za nogice, a ono što je prednost je to da raste zajedno s njim. Sigurnost, praktičnost, kvaliteta i dizajn glavni su razlozi zašto su CYBEX proizvodi neizostavni u modernom roditeljstvu i prvi izbor milijuna roditelja diljem svijeta.

Inovacije u proizvodima za djecu

CYBEX je pionir u inovativnim proizvodima za djecu. 2012. su tako pokrenuli revoluciju na tržištu svojom višestruko nagrađivanom autosjedalicom okrenutom unatrag naziva CYBEX Sirona. Sironin jedinstveni rotacijski mehanizam za jednostavno ukrcavanje i izvrsni sigurnosni rezultati, od tada su postali novi industrijski standard. Devet godina kasnije, CYBEX je ponovno pionir kada na tržište lansira Anoris T i-Size.

U CYBEX-u nikada pitanje nije bilo hoće li se nešto dogoditi, nego kada će se dogoditi. Desetljećima su zračni jastuci bitne sigurnosne značajke za vozila, štiteći odrasle osobe od ozbiljnih ozljeda u slučaju nesreće. Otkako je CYBEX osnovan 2005. godine, imali smo viziju za autosjedalicu koja će ovu tehnologiju učiniti dostupnom i djeci. Zahvaljujući vrijednom radu našeg razvojnog tima tijekom proteklih 16 godina i novim tehnologijama, s velikim ponosom najavljujemo CYBEX Anoris T i-Size koja zahvaljujući integriranoj tehnologiji zračnih jastuka nudi preko 50%* više zaštite od drugih autosjedalica.” – izjavio je Martin Pos, osnivač CYBEX-a.

Sigurnost s inovativnom tehnologijom zračnih jastuka

CYBEX autosjedalice nude sigurnost svjetske razine, inovativan dizajn i funkcionalnost – s više od 200 nagrada u europskim sigurnosnim testovima. Sljedeća generacija sigurnosti djece počinje sada. U konvencionalnoj autosjedalici okrenutoj prema naprijed, dijete se pričvršćuje pomoću pojaseva, tako da ako dođe do frontalnog sudara, glava se pomiče prema naprijed i vrlo lako može doći do trzajnih ozljeda. Zračni jastuk integriran u štitnik od udara Anoris T i-Size sjedalice, tu je da zaštiti krhku glavu i vrat djeteta ako dođe do sudara. Zračni jastuk aktivira se u milisekundama, otvara se i širi u C-oblik ispred djeteta. U usporedbi s konvencionalnim dječjim sjedalicama okrenutim prema natrag, Anoris potvrđuje svoju sigurnost bez zadrške – s boljim cjelokupnim performansama u smislu aktivne i pasivne sigurnosti.

Zašto odabrati Anoris T i-Size sjedalicu?

Zato što je u CYBEX-u više uvijek više. Frontalna orijentacija omogućava lakšu i neograničenu komunikaciju s djecom putem retrovizora. Primjerena je za djecu visine 76 centimetara, ali lako se prilagođava jer dijete raste sve do šeste godine, odnosno do visine od 115 centimetara i maksimalne težine od 21 kilogram. Sjedalice su udobne i roditelji mogu namjestiti sjedalo u tri udobna položaja kako bi djeca mogla lako zaspati tijekom dužih putovanja. Ona je sigurna, jednostavno se montira, a vožnja u njoj je nevjerojatno ugodna.

O CYBEX-u

Za CYBEX su sigurnost, inovativnost i stil života najvažniji. Ovaj njemački brend razvija proizvode koji svakodnevni život roditelja i djece čine sigurnijim i ugodnijim. Svi proizvodi slijede CYBEX D.S.F. princip inovacije u jedinstvene kombinacije prepoznatljivog dizajna, najviših sigurnosnih standarda i pametne funkcionalnosti – „for all tomorrow’s people“. U Hrvatskoj potražite Anoris T sjedalicu u Baby Center dućanima.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori