Ovaj brend iz Vinkovaca ima hit dječji pončo za plažu od muslina

Ovaj brend iz Vinkovaca ima hit dječji
pončo za plažu od muslina

Foto: Lorena Radan

Ako još niste, vjerojatno uskoro odlazite na godišnji odmor, planirate posljednje detalje i nabavljate neophodne sitnice. Kad se u formulu obiteljskog odmora uračunaju i djeca, količina stvari koje vam odjednom trebaju naglo raste i putovanje na more postaje kompliciranija logistička avantura. Standardna oprema, putni krevetići, rekviziti za plažu, a onda tek na red dolazi odjeća, ručnici i sve ono što nam treba za jedan ljetni dan na moru.

U svemu tome volimo si dati oduška pa nabaviti neki komad za dušu, nekad za sebe, a češće za najmlađe jer svijet dječjih brendova je zaista neodoljiv. Na radaru su nam prvo hrvatski brendovi kojih je na Instagram sceni sve više, a iza njih stoje godine kvalitetnog rada i proizvoda koje mame preporučuju. Kupujući od manjih brendova ulažete u njihovu kreativnost, a vama će na adresu stići proizvod izrađen s ljubavlju kojeg ćete cijeniti puno više.

Pončo za plažu brenda Mamino

Jedan od takvih brendova je i Mamino koji u ponudi ima odličan detalj za plažu – dječji pončo od muslina koji možete koristiti kao ručnik, ali je i funkcionalno pokrivalo i štiti od sunca. Prozračni muslin nježan je za kožu i brzo se suši, a sam je pončo laganiji od klasičnih ručnika pa stoga pametan odabir kod pakiranja.

Mamino je nastao u Vinkovcima, nakon što je Ivana, danas majka dvije djevojčice i dječaka koji uskoro stiže na svijet, uzalud pokušala pronaći idealnu dekicu za svoju prvu kćerkicu. Pa ju je odlučila sama sašiti za sebe i sve mame koje imaju problem da im djeca bacaju dekice u šetnji – to je zacementiralo popularnost brenda i multifunkcionalne 3u1 dekice čiju su kvalitetu mame odmah prepoznale.

Brend koji mame vole

Zatim je rođenje kćerkice Ane potaknulo razvoj brenda. “Spavanje u klasičnim vrećama za spavanje nije bilo moguće jer je bila jako živa. U Mamino radionici sašili smo vreću za spavanje sa nogavicama. Ne moram Vam govoriti koliko je majki imalo isti problem i koliko su se vreće za spavanje sa nogavicama zavolile na našem tržištu. Kasnije su nastajali ostali Mamino proizvodi.”, govori nam Ivana.

Danas u ponudi imaju dekice, prekrivače, posteljinu, vreće za spavanje, slinčeke, ponešto za mame (haljine i ogrtače), te već spomenuti pončo koji je veliki ljetni hit. Pončo dolazi u više različitih boja, krojen je prema starosti odnosno visini djeteta, ima kapuljaču, a s vrpcama se može stegnuti oko vrata i struka za praktično nošenje. Naručiti ga možete na ovom linku.

Foto: Lorena Radan

Naglasak kod svih Mamino proizvoda je da su praktični, sašiveni od 100% pamučnog materijala i da su visokokvalitetni kako bi ih mogli naslijediti braco ili seka.

A kako izgleda cjelokupna ponuda brenda Mamino pogledajte na službenoj stranici, pratite ih na Facebooku ili Instagramu.

Foto: Lorena Radan, Mamino

Učitati još
Zatvori