Ovaj brend ima divne dječje krevetiće

Ovaj brend ima divne dječje krevetiće

Jedan od najvažnijih funkcionalnih komada o kojem ćete morati razmišljati kada se približi datum dolaska vaše bebe, definitivno je krevetić. I ako je nekada ponuda bila poprilično generička, danas se to područje dječje opreme razvilo do vrlo zanimljivih dizajnerskih rješenja, za sve one roditelje koji podjednako razmišljaju o estetici svoga doma, kao i o praktičnim komadima koji će dugo trajati.

Jedna od glavnih stavki s kojom su se dizajneri susreli je stvaranje krevetića koji će rasti s bebom, što znači da bi se madrac trebao moći postaviti na nekoliko razina, a u konačnici bi bilo savršeno da se jedna prednja strana krevetića može ukloniti te da krevetić postane punopravan i siguran krevet za mališana. Ako ga, naravno, u međuvremenu ne preraste, što je isto mogućnost.

Done by Deer krevetić

Skandinavski brendovi često su pioniri na području suvremenog dizajna, pa tako ne iznenađuje da smo se još jednom “zakačili” za danski dječji brend i krevetiće koji zaista izgledaju odlično. Done by Deer vjerojatno ćete prepoznati po slatkim životinskim likovima koji su zaštitni znak njihovih proizvoda poput posuđa, posteljine i igračaka, no u svojoj ponudi imaju i neutralne komade – krevetić je jedan od njih. Dolazi u par boja – ružičastoj, bijeloj, sivoj i plavoj boji, postavljen je na drvene noge i raspored “rešetki” na vanjskim plohama nije uobičajen već stiliziran tako da u startu bude prepoznatljiv.

Postavlja se na dvije razine i ima mogućnost skidanja prednje plohe da postane krevetić ili sofa za dječju sobu jednom kada ga dijete preraste. Done by Deer u svojoj ponudi ima i super dodatke za krevet, poput zaštite za ogradicu, baldahina, mobila, posteljine i slično – sve da možete urediti najljepšu moguću sobicu za svojeg mališana.

Foto: Done by Deer

Učitati još
Zatvori