Danski dječji brend kojem mame ne mogu odoljeti

Kada je riječ o dizajnu, Skandinavci svakako svojom estetikom predvode i kreiraju inspiraciju za brojne globalne struje. Strast kojom pristupaju lijepom i funkcionalnom ne može ostati ne primijećena te su tako već neko vrijeme broj jedan kada je riječ o brendovima za uređenje doma, bilo da je riječ o odraslima ili o djeci.

Preslatki Liewood proizvodi

Puno je brendova za kojima posežemo u potrazi za inspiracijom, a mnogi će se naći na must have listama ljubitelja dizajna. Jedan od njih je i Liewood, koji mame obožavaju jer ima lijepe i funkcionalne predmete koji se koriste u svakodnevnom životu. Od zdjelica i tanjurića, pa sve do ručnika i ogrtača te mobila za krevetiće i posteljine, cijelu su svoju ponudu zaokruženo posvetili djetetovim potrebama. Rezultat su komadi u kojima ćete uživati i estetski i u praktičnoj primjeni, a možda ste i primijetili njihov preslatki dizajn koji često uključuje obrise životinjica.

Brend je smješten u Kopenhagenu, a ideje za dizajn duboko su im ukorijenjene u skandinavskoj praksi, što ćete uvidjeti samo jednim pogledom na proizvode. Liewod je pokrenula Anne Marie Lie Nielsen 2015. godine s ciljem da predstavi koncept koji je jednostavan, a svakodnevno upotrebljiv. Sudeći po odazivu publike, u samo 4 godine u tome su itekako uspjeli.

U nastavku donosimo našu top listu stvari koje želimo iz nove kolekcije, a na službenoj stranici pronađite ostatak. Brend dostavlja u Hrvatsku, no i brojni ga posrednici imaju u svojoj ponudi.

Foto: Liewood

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori