BoodyWoody je hrvatski brend organskih drvenih zvečki za bebe

BoodyWoody je hrvatski brend organskih
drvenih zvečki za bebe

Drvo bukve i pamučni konop tvore neodoljive organske zvečke za bebe koje potiču razvoj taktilnih, auditivnih i vizualnih iskustava te pomažu malenima u učenju svijeta oko sebe. Bez toksičnih su tvari, u različitim oblicima i potiču razvoj hvata, fine motorike, koordinacije i percepcije, a uz sve su i personalizirane.

BoodyWoody

Igračke od prirodnih materijala djeluju smirujuće, a djeci trebamo ponuditi najbolje okruženje i poticati njihov razvoj uz igračke koje će im skrenuti pozornost tako da budu mirni i usredotočeni. Zato su BoodyWoody igračke napravljene od drveta bukve i prirodnog pamučnog konopa. Drvo koje se koristi u proizvodnji odgovara europskom standardu sigurnosti EN-71-1, a pri bojanju konopa koriste se boje bez ikakvih štetnih sastojaka. Ove su zvečke potpuno BPA free i ne sadrže toksične tvari. Drvo bukve izabrano je jer se njegova tekstura korištenjem mijenja i tako postaje prirodna „četkica“ za desni i prve zubiće.

BoodyWoody zvečke pomažu razvoju beba jer potiču razvoj hvata i fine motorike te koordinacije ruka- usta i taktilne percepcije. Mogu se koristiti od rođenja u trenucima kada roditelji potiču igru i jačaju emocionalnu povezanost. Kako dijete raste tako započinje samostalno koristiti zvečku, a manipulacijom stvara različite zvukove i ritam koji je vrlo važan za razvoj slušne percepcije i govorno-jezičnih vještina. Iza branda BoodyWoodyToys stoji Mia koja je svoju drvenu priču za bebe započela 2018. godine s misijom da roditeljima i malenima ponudi prirodne organske igračke. „Izrađujem zvečke, osluškujem mame i uživam u njihovim pozitivnim reakcijama na moje zvečke. Jer, bebači ih naprosto obožavaju“, ponosno ističe Mia. Raduje ju što su zvečke postale izvrstan izbor za poklone u različitim prigodama, od babyshowera, preko krstitki, rođendana mama do proslava prvih mjeseci bebina života.

BoodyWoody zvečke dostupne su u različitim oblicima i teksturama: kugle, kolutovi, životinjski i geometrijski oblici. Svaka se zvečka kreira prema želji kupaca: bira se oblik, boja pamučnog konopa i na kraju, što roditelje osobito veseli, zvečka se personalizira prema želji: ime bebe, datum rođenja, nadimak ili što već požele kupci. Zato su BoodyWoody zvečke posebne: jedinstvene i unikatne. Sigurno ne postoje dvije iste!

Zvečke se mogu naručiti preko Instagram profila, Facebook stranice, i na web stranici.

Učitati još
Zatvori