Plišane igračke koje mijenjaju svijet

Plišane igračke koje mijenjaju svijet

Bon Ton Toys Lou Lou

Kada je riječ o očuvanju okoliša i ekološkoj održivosti, dječji brendovi nose veliko breme. Industrija u kojoj su i proizvodnja i potrošnja iznimno veliki, a izmjena stalna, teško je pronaći balans te ponuditi svojoj publici vječne komade koje će voljeti generacijama kao nekad.

Bon Ton Toys

Posebice ovo vrijedi za igračke koje su zaista postale potrošna roba i u mnogim domovima su u rotaciji bez prevelikog razmišljanja o tome kakav utjecaj imaju na okoliš. Plastika kao najčešći materijal uzbunila je one brendove koji žele učiniti nešto dobro za naš planet, a jedan od njih je Bon Ton Toys.

Oni su se odlučili usredotočiti na eco friendly plišane igračke gdje se posebna pozornost obraća na materijale i punjenja koji su korišteni te sve s ciljem da te igračke ostanu u obitelji što duže. Također im je važna etička proizvodnja kako bi zaštitili i one koji igračke izrađuju.

Bon Ton Toys Picca Lou Lou

Podrška za World Wildlife Organisation

No osim što izgledaju zaista odlično, Bon Ton Toys imaju i edukativnu komponentu, konkretno njihova World Wildlife kolekcija kroz koju djeca mogu naučiti puno o realistično izrađenim plišancima u obliku ugroženih (i neugroženih) životinjskih vrsta.

Bon Ton Toys WWF
Bon Ton Toys WWF

Miffy u novom izdanju

Svima je poznat lik slatke zečice Miffy koju je kreirao nizozemski ilustrator Dick Bruna te točno kako ona izgleda. Bon Ton Toys u svojoj kolekciji donose najkul izdanje Miffy koje smo do sada vidjeli – u najrazličitijim bojama i materijalima, od pliša, od samta, sa šljokicama i slično.

Sve tri Bon Ton Ton kolekcije igračaka mogu se pogledati na ovoj stranici.

Bon Ton Toys Miffy
Bon Ton Toys Miffy

Foto: Bon Ton Toys

Učitati još
Zatvori