Beyoncé se osvrnula na 2020. godinu uz nekoliko slatkih fotografija iz privatnog albuma

Beyoncé se osvrnula na 2020. godinu uz nekoliko slatkih fotografija iz privatnog albuma

Prijelaz iz stare u novu godinu za mnoge je trenutak retrospektive i pogleda unazad na sve što se događalo s projekcijom kako oblikovati mjesece ispred sebe. Malo je reći da nas je 2020. sve odreda zatekla, prodrmala i natjerala na promjene htjeli mi to ili ne.

No 2020. je sigurno bila ispunjena i lijepim trenucima, momentima nježnosti, ljubavi i sreće na kojima moramo biti zahvalni i sjećanje na koje nas nosi dalje u onim teškim satima.

Beyoncé o 38. godini svog života

Na tragu tog sentimenta, Beyoncé je ovih dana na svojoj službenoj stranici Beyonce.com pripremila dvije objave. Jednu koja je osvrnula na poslovnu 2020. godinu i sva profesionalna postignuća, te jednu privatnu, satkanu od nikad objavljenih fotografija i trenutaka koje je provela s obitelji. Proslava 38. rođendana, obiteljski odmori, slatki trenuci s djecom – sve se to našlo izlistano jedno ispod drugog bez razmišljanja o savršenim, ispeglanim fotografijama. A takvi su trenuci uvijek najljepši!

Zakopana u pijesku s osmijehom, dok kraj nje sjede blizanci Rumi i Sir, Blue Ivy kako ispisuje mami poručicu u pijesku, puhanje svjećica na torti sa svojim djevojčicama, romantične večere i opušteni trenuci s Jay-Z-jem, sve je to našlo mjesto u ovom virtualnom albumu. Pogledajte ga u cijelosti na Beyonce.com.

Foto: Beyonce.com

Učitati još
Zatvori