Dječje trgovine Baby Center i Bubamara ujedinile su se u pomoći majkama iz Sisačko-moslavačke županije

Dječje trgovine Baby Center i Bubamara ujedinile su se u pomoći majkama iz Sisačko-moslavačke županije

U moru strašnih vijesti i prizora koji su jučer obilazili medije, danas se provlače i one ljepše, pozitivnije, o jedinstvu, zajedništvu, volontiranju, doniranju i pomoći onima kojima je sad to najpotrebnije.

Jedna od najugroženijih skupina su rodilje i babinjače kojima u delikatnom psihofizičkom stanju treba razumijevanje i pomoć, a koje su se u trenutku potresa našle izložene i ranjive, na porodu ili s tek rođenim bebicama na rukama.

Stoga su se Baby Center Hrvatska i Bubamara udružili da majkama s potresom oštećenih područja pomognu pružajući ruku za novi, sretniji početak.

Baby Center i Bubamara za trudnice, rodilje i babinjače

„Život je veliko čudo. Svaka trudnoća je drugačija i svako rođenje je posebno i drugačije. Zbližavanje s tek rođenom bebom je posebno emotivan moment u životu svakog roditelja, brata, sestre, djeda ili bake. Slike iz Petrinje, Siska, Gline i okolnih sela… duboko su urezane u  naša srca te smo ponovno odlučili pomoći rodiljama i babinjačama da u radosti roditeljstva uđu znajući da nisu same.

Sama trgovina Bubamara u Sisku stradala je u potresu, zaposleni i njihove obitelji su u svojim privatnim tragedijama. Trenutak je to u kojem srce prevlada sve ostalo, a zajedno smo u mogućnosti pomoći još više“.

Ukoliko poznajete rodilju, babinjaču ili trudnicu iz područja pogođenih potresom, a da su se za vrijeme potresa našli u sisačkom rodilištu, javite na mail klub@babycenter.hr kako bi i mamama i bebama olakšali prve dane. Pomoć u obliku kolica, krevetića, posteljine, dekica, pelena i drugih potrepština za majke i bebe sigurno će biti velika pomoć u ovom teškom, a opet posebnom trenutku rađanja novog života.

Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori