Chrissy Teigen slatkim videom najavila da čeka drugu bebu

Chrissy Teigen slatkim videom
najavila da čeka drugu bebu

Duhovita, simpatična, otvorena, profili Chrissy Teigen na društvenim mrežama mjesto su gdje će se uvijek pronaći iskreni komentar ili crtica iz života koju dijeli s fanovima. Bila je jedna od rijetkih mama Hollywooda koja je bez ikakve zadrške progovorila o svojim problemima sa začećem, svim izazovima umjetne oplodnje, te nakon sretnog rođenja kćerkice Lune, postporođajnoj depresiji.

Chrissy Teigen je opet trudna

Chrissy i John Legend svoju su četvrtu godišnjicu braka proslavili u rujnu, a već neko vrijeme pričaju kako su spremni za drugo dijete. Malena Luna sada ima godinu i 7 mjeseci i već nekoliko tjedana američki mediji nagađaju da je model i voditeljica opet trudna. Čini se da je zato simpatičan par slatkim videom požurio na Instagramu potvrditi sretnu vijest – beba je na putu.

Buduća dvostruka mama odmah je podijelila informacije i na ostalim društvenim mrežama te na Snapchatu otkrila kako je sretna da više ne mora skrivati trbuščić.

Obožavali smo pratiti njen stil u prvoj trudnoći, veselimo se i svim kombinacijama u narednim mjesecima. Chrissy je već podijelila s fanovima novu frizuru sa šiškama tako da zasigurno možemo očekivati puno zanimljivosti.

chrissy-teigen-trudna

Foto: Instagram, Snapchat

Učitati još
Zatvori