Chiara Ferragni i Fedez čekaju svoje prvo dijete

Chiara Ferragni i Fedez čekaju
svoje prvo dijete

Chiara Ferragni u samom je vrhu vrhova najpoznatijih blogera na svijetu. Bila je dio prvog vala kada se cijela blogerska scena uopće stvarala i član je manjeg društva odabranih koji su do danas uspjeli izgraditi prave multimilijunske poslovne imperije. Ona je superzvijezda, pogotovo što se Talijana tiče, a u vezi s Fedezom, glazbenikom jednakih gabarita, zajedno su dogurali do power couple statusa.

Chiara Ferragni i Fedez iznenadili obožavatelje

Oboje imaju višemilijunsku vojsku obožavatelja koju su jučer razveselili sretnom viješću – odnedavno zaručeni par očekuje svoje prvo dijete. Objavu su podijelili na Instagramu direktno iz New Yorka, mjesta gdje je sve i počelo, a gdje se trenutno nalaze povodom predstavljanja Fedezove kolekcije za Bershku. Chiara je trenutak obilježila tijarom na kojoj piše “Mother To Be”, a Fedez šiltericom s natpisom “Daddy”.

A post shared by Fedez (@fedez) on

Na svojim su Instagram Storiesima objavili i nekoliko videa u kojima otkrivaju fotografije ultrazvuka malog “raviola” kako ga budući roditelji zovu (inače, to je i nadimak koji si je zaljubljeni par međusobno nadjenuo te čak i istetovirao). Budući da je Chiara sada već pet mjeseci trudna, uskoro očekujemo i prve trudničke kombinacije s vidno zaobljenim trbuščićem – kao i do sad, pratit ćemo stil još jedne celebrity trudnice.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori