Američki brend sigurnih i zdravih bočica stigao u Hrvatsku

Američki brend sigurnih i zdravih
bočica stigao u Hrvatsku

Pura bočice

Happy Tree internet trgovina namijenjena je roditeljima koji za svoje dijete traže kvalitetne, sigurne i zdrave proizvode, a uoči blagdana stižu novosti u ponudi. Nove proizvode pripremila nam je vlasnica dućana Tajana Knez, ujedno i Journal Family blogerica. Kako je i sama mama, bira samo najkvalitetnije proizvode te to čini s onakvom pažnjom kakvom brine o vlastitoj djeci.

Odabiru dobavljača pristupaju vrlo ozbiljno i studiozno kako bi bili sigurni da kupcima nude kvalitetu, koristan proizvod koji će unaprijediti zdravlje ili kvalitetu života vas i vaše djece.

pura-bocice-7

Pura bočice za djecu i odrasle

Baš takav proizvod su bočice za djecu i odrasle američkog branda Pura. Pura bočice izrađene su od sigurnog antibakterijskog nehrđajućeg čelika i medicinskog silikona. Jedine su bočice na tržištu 100% bez plastike BPA/BPS free i s certifikatom bez toksina (NonToxic Certified by madesafe.org). Bitno je napomenuti da su jedine bočice na globalnom tržištu koje su stekle taj status.

pura-bocice-5

Njihov slogan Baby Grows… Bottle Evolves™ odnosno „Bočica raste s djetetom“ govori o mogućnosti jednostavne preobrazbe bočice sukladno potrebi djetetovog uzrasta. Promjenom dude/nastavka/poklopca bočica za dojenčad pretvara se u bočicu za toddlera, ona u bočicu za pred školarca te u sportsku bočicu sa sportskim čepom.

Zbog šarenila vaše dijete će ih obožavati, a jednom kad razigran slučajno bočicu izbaci iz kolica na asfalt bočica se neće polomiti. To je još jedan razlog zašto uistinu potraju cijelo djetinjstvo.

pura-bocice-1

Pronađite ih na službenoj stranici trgovine Happy Tree, koju možete pratiti i na Facebooku.

pura-bocice-4

Učitati još
Zatvori