Najslađi hrvatski jastuci za bebe

Najslađi hrvatski jastuci za bebe

Baby Angel Wings jastuk za bebe

Da je Instagram virtualno mjesto na kojem, baš kao i na Pinterestu, redovito nalijećemo na neke nove i kreativne stvari, više nije tajna. Ponekad nas oduševi obična fotografija, a ponekad neki mali i nezavisni brend koji stvara prilično cool stvari.

Jedan od baš takvih, malih i ljupkih hrvatskih brendova zove se Baby Angel Wings, namijenjen je bebama i nastao je kao ideja supružnika Anđele i Bruna Zotmana, koja se rodila povodom rođenja njihova sina prije nešto više od godinu dana.

Baby Angel Wings jastuk za bebe2

Anđela i Bruno poželjeli su napraviti nešto posebno za njega i nešto što se na ovim prostorima još uvijek ne može pronaći. Tako je stvorena njihova ideja o dječjem jastuku s anđeoskim krilima, a iza njega simbolika je prilično jasna, jer anđeli su najveći čuvati djece, a zatvaranjem jastuka beba ostaje na sigurnom.

Od ideje do realizacije, sve je ostalo u krugu obitelji Zotman, koja sama i izrađuje ove jastuke, i to ručno. Osim izgledom, Baby Angel Wings proizvodi osvajaju i svojom praktičnošću, a svaki od njih predmetom je custom-made proizvodnje, kako bi svaki mali anđeo imao ručno izrađeni jastuk samo za sebe.

Baby Angel Wings jastuk za bebe5

 

Što se tiče boja, jastuci su zaživjeli u toplim, hladnim i pastelnim varijantama, a svaki roditelj ili naručitelj bira boju koju želi za svog mališana ili za poklon. Za izradu jednog jastuka potrebno je 8 sati rada. Za njegovu zimsku varijantu koriste se antialergijske dekice visoke kvalitete koje zadržavaju toplinu i griju bebe, dok će se ljetni modeli izrađivati od kombinacije pamuka koji daje prozračnost i svile koja se prilagođava temperaturama i spriječava znojenje.

Baby Angel Wings jastuk za bebe3

Pouzdanost proizvoda garantira činjenica da su ga sami roditelji i osnivači brenda prvo koristili za svoju bebu, a zatim ga putem društvenih mreža ponudili u drugima. Baby Angel Wings jastuci polako osvajaju hrvatske kupce, no mnogi su već otputovali i za Belgiju, Englesku, Španjolsku, kao i u zemlje regije. Web stranica brenda trenutno je u izradi, no u međuvremenu ih možete pronaći na Instagramu i Facebooku.

baby_angel_wings6

baby_angel_wings7

baby_angel_wings8

baby_angel_wings9

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori