Savršen ten uz bezbojni puder – beauty entuzijasti oduševljeni su ovim proizvodom

Savršen ten uz bezbojni puder – beauty entuzijasti oduševljeni su ovim proizvodom

Možete li zamisliti potpuno proziran puder koji obećava kontrolirati proizvodnju sebuma i pruža vam savršen ten? Jedan takav proizvod već je oduševio mnoge beauty entuzijaste diljem svijeta. Američki beauty brend Becca je ekskluzivno na Cult Beautyju u prodaju pustio svoj Zero No Pigment Virtual Foundation puder. Prije toga je već bio ostvario dugačku listu čekanja s brojnim željnim kupcima, a čim je došao u prodaju, ovaj puder je oduševio brojne korisnike. Njegova formula sadrži složeni popis sastojaka koji uključuje hidrogenirano ricinusovo ulje, butilen glikol, glicerin i hijaluronsku kiselinu. Upravo ti sastojci zaslužni su za kreiranje idealnog no make up looka.

Savršen proizvod za zamagljivanje nesavršenosti

Uobičaje se koristi pigment u boji u make up proizvodima za prekrivanje nesavršenosti poput crvenila i neujednačenog tona kože. Međutim, ovaj puder bi trebao odgovarati svakom tonu kože upravo zato što ne sadrži boju. Obožavatelji kažu da je on savršen za zamagljivanje nesavršenosti i postizanje looka blistave kože, no kritičari tvrde da se ne razlikuje od korištenja primera i hidratantnog sredstva. Cult Beauty podijelio je video u kojem se mogu vidjeti rezultati korištenja Zero No Pigment Virtual Foundation pudera. Koža djeluje vidno manje sjajno, a nesavršenosti na koži su puno manje vidljive.

Brend je demonstrirao proizvod na modelima različitih boja kože kako bi prikazao njegovu prilagodljivost. Becca Zero puder pomaže vam da prigrlite svoj prirodni ten, a istovremeno daje look staklene kože. Mnogi korisnici su uistinu impresionirani ovim inovativnim kozmetičkim proizvodom za kojeg ističu da je savršen za ljeto.

Becca Zero No Pigment Virtual Foundation možete nabaviti na cultbeauty.com

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori