Nove zaštitne maske i dodaci iz Manga još su funkcionalniji i ljepši

Nove zaštitne maske i dodaci iz Manga još
su funkcionalniji i ljepši

Omiljeni španjolski modni brend Mango u rujnu je lansirao prvu kolekciju zaštitnih maski za lice. Tada smo već bili sigurni da maske tako brzo nećemo skidati i to se pokazalo točnim – standard nošenja u zatvorenim javnim prostorima postavljen je u većini svjetskih zemalja, a razmišljanje o njima kao o modnim dodacima počelo se formirati u mnogim glavama. Osim toga, ponukani promjenama na koži lica nakon dugotrajnog nošenja ili nažuljanim dijelovima glave, počeli smo tražiti najudobnije opcije za svoj tip lica i oblik glave – uz lijepi dizajn.

Mango zaštitne maske za zimu 2021.

Mango je pokušao odgovoriti na neke od tih zahtjeva. U dizajnima za novu sezonu fokusirali su se na funkcionalnost maski kako bi bile što ugodnije i praktičnije za nošenje. Primjerice, pokazalo se važnim da trake ili gumice koje idu oko ušiju budu prilagodljive jer razmak između ušiju nije svima jednak. Također je svoje gumice pokušao učiniti što mekšima kako bi se izbjeglo žuljanje i tragovi koji ostaju nakon dužeg nošenja, a ujedno u ponudi imaju mekane štitnike koji se mogu nataknuti na taj dio zaštitne maske ili čak nastavke koji ih spajaju na tjemenu umjesto oko uha.

Pristupili su i drugačijim materijalima te ponudili pletene maske, različitih kombinacija pamuka, poliestera, poliamida i slično, a u svemu nisu zapostavili ni lijep dizajn, boje i uzorke. Možete odabrati i oblik koji vam najviše odgovara, klasičan pravokutni, rezan ispod očiju ili zaobljen.

A dodaci za zaštitne maske uključuju i fora lančiće s kojima možete biti sigurni da vam maska neće ispasti iz džepa dok ste u tranzitu.

Izbor za zimu 2021. pogledajte u nastavku i kupite u Mango online trgovinu.

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori