Mango ima fora maske za lice koje vam neće biti tako mrske

Pola godine nakon što smo se prvi put susreli s koronavirusom, zaštitne maske za lice postale su naša svakodnevica. Nema sumnje da su trenutno jedan od najprodavanijih artikala, a iako se najčešće kupuju medicinske maske kakve se mogu nabaviti u ljekarnama, sve više počinjemo viđati alternative ovim uobičajenim maskicama.

Pamučne i platnene maske koje su perive i nosive više puta, tako su postale favorit, te ih proizvode i mnogi domaći brendovi. O njima smo vam već pisali ovdje, a zaintrigiralo nas je vidjeti da se u biznis s maskama bacio i poznati španjolski high street brend Mango. U njegovom webshopu ćete pronaći jednu sasvim novu kategoriju proizvoda koja se zove Maske za lice.

Mango maske za lice

Brend je osmislio nekoliko modela maski u niz različitih boja i printeva, a opisuje ih kao višekratne i homologirane. Mango maske za lice prodaju se u kompletu od 2 komada i cijena im iznosi 79.90 kuna. Na webu još pišu kako je ove modele ‘odobrio AITEX u skladu s CWA 17553:2020’, iako se istovremeno također napominje kako nisu prikladne za medicinsku i kiruršku upotrebu. Izdržat će 5 pranja, a ako tražite neku alternativu klasičnim ljekarničkim maskama ove će vam biti favorit.

Foto: Mango

0