Zaboravite aparatić za zube i upoznajte novu metodu za savršen osmijeh

Zaboravite aparatić za zube i upoznajte
novu metodu za savršen osmijeh

Digitalizacija je postala sastavni dio naših života, čime nam svakodnevica postaje jednostavnija, procesi brži i učinkovitiji, a ostaje nam i više vremena za uživanje nakon radnih obveza. Moderna stomatologija također ide ukorak s vremenom, pa tako iz dana u dan nudi inovativna rješenja koja čine naše ukupno zdravlje boljim, a naš osmijeh prekrasnim, kako u estetskom, tako i u funkcionalnom pogledu.

Poliklinika Niveus prva je hrvatska poliklinika koja je kao dio svoje standardne opreme uvrstila najnapredniji digitalni intraoralni skener, iTero Element 5D. Riječ je o izuzetno kompleksnom sustavu snimanja usne šupljine koja omogućava slojevit prikaz dentalnih struktura, što daje i vrlo detaljnu dijagnostičku sliku, kao i cijeli spektar rješenja za određenu dijagnozu. Ako ste dosad iskusili nelagodno uzimanje otiska usne šupljine kod stomatologa, opustite se i doživite najugodnije i sasvim bezbolno skeniranje – jednostavnim pokretima, u vrlo kratkom roku, ovaj napredni skener snima mnoštvo slika vaše usne šupljine, čime se dobiva detaljna dijagnostička slika u realnom vremenu. Odsad će kontrolna snimanja usne šupljine za ortodontsku terapiju, uzimanje otiska za cirkonsku krunicu ili za neku drugu stomatološku terapiju biti kratkotrajna, ugodna i maksimalno učinkovita.

U čemu je tajna iTero Element 5D intraoralnog skenera?

Digitalizacija u stomatologiji razvila se u smjeru potpuno ugodne terapije za pacijenta. Upravo ta ideja je bila i misao vodilja razvijanja ovog posve inovativnog intraoralnog skenera koji spaja dvije tehnologije – 3D digitalno skeniranje te posebnu NIRI tehnologiju. Dok je 3D digitalno skeniranje u stomatologiji poznata dijagnostička pretraga, NIRI tehnologija (Near-infrared imaging) predstavlja inovaciju kojom se u realnom vremenu skenira unutrašnja struktura zuba. Ovom naprednom tehnologijom može se dijagnosticirati potencijalno mjesto nastanka karijesa u bližoj budućnosti, i to tijekom svakog pregleda, bez upotrebe štetne rendgenske dijagnostike. Preventivnim dijagnostičkim pregledima, unaprijeđenima posebnim iTero Element 5D snimkama, olakšavamo i predviđamo buduće potencijalne probleme dentalnog zdravlja. Zbog svih navedenih karakteristika našeg novog intraoralnog skenera, moguće je detektirati karijes u vrlo ranog fazi, savršeno anatomski prikladno izraditi CAD/CAM krunicu i mikronski točno odrediti ortodontsku terapiju Invisalign prozirnim aparatićima.

Sinergija Invisalign ortodontske terapije i iTero Element 5D intraoralnog skenera

„U našoj poliklinici oduševljeni smo benefitima skenera iTero 5D, a posebno u tijeku ortodontske terapije Invisalign aparatićem. Već od prvog skeniranja usne šupljine, brzo i jednostavno možemo našim pacijentima prikazati očekivane optimalne rezultate njihove posve individualizirane ortodontske terapije. Zaista uživamo zajedno s našim pacijentima u cijeloj terapiji, a naposljetku i u jasno predvidljivim konačnim rezultatima“, objasnila nam je dr. med. dent Iva Slade-Knežević, vlasnica poliklinike Niveus.

U usporedbi s klasičnim ortodontskim pristupom, Invisalign nudi cijeli niz argumenata koji ovu modernu terapiju čine poželjnom. Ako ste i vi dugo izbjegavali nositi ortodontski aparatić jer niste željeli da svi znaju da ga nosite u odrasloj dobi, uz Invisalign, diskrecija je zapravo na prvom mjestu jer je aparatić nevidljivi! Osim toga, vrijeme terapije se značajno skraćuje, manji je broj kontrolnih pregleda, nema neugode zbog metalnih žica, a oštećenje zubne cakline ili nastanak karijesa kao posljedice otežane higijene usne šupljine također svedeno je na minimum. Uz sve to, iTero Element 5D  intraoralni skener, koji ekskluzivno u Hrvatskoj koriste u zagrebačkoj poliklinici Niveus, olakšava ortodontsku terapiju kao nadmoćan pomagač procesa od samog početka do kraja, a potom i u redovnim postterapijskim kontrolama. Što kažete, nije li vrijeme da i vaš osmijeha zablista posebnim sjajem?

Odvažite se i isprobajte nešto novo u svijetu napredne stomatologije – dođite na individualni pregled u polikliniku Niveus, gdje će vam dr. med. dent. Iva Slade-Knežević predstaviti cijeli niz mogućnosti s novim iTero 5D Element intraoralnim skenerom, a uz to obavite i prvi pregled i konzultacije za ulazak u Invisalign ortodontsku terapiju prilagođenu vašim potrebama.

Ispunite kratak upitnik i saznajte je li Invisalign ortodontska terapija rješenje za vas!

Učitati još
Zatvori