Jedini proizvod koji ćete ikad zatrebati za postizanje lijepe kože lica

Jedini proizvod koji ćete ikad zatrebati za
postizanje lijepe kože lica

Sve ljubiteljice skincare proizvoda obožavaju novitete koji svakodnevno stižu na tržište. Bilo da se radi o novim sastojcima, inovativnim formulama ili nikad viđenim teksturama, obožavamo njegu lica zahvaljujući kojoj se osjećamo i izgledamo bolje. No, ako nešto vašu skincare rutinu može odvesti na višu razinu, to je uređaj za njegu kože. Čak i ako ste već isprobale sve od rotirajućih četkica za čišćenje lica do kućnih strojeva za mikrodermoabraziju i mikrostrujnih uređaja te možda niste niti bile zadovoljne rezultatima, zahvaljujući Geneo Personal uređaju zaboravit ćete na sve ostale uređaje jer on pruža njegu kao niti jedan prije njega.

Što je to Geneo Personal uređaj?

Geneo Personal uređaj stvorila je znanstveno utemeljena tvrtka za njegu kože, Pollogen LTD, a on pruža prirodno lijepu kožu. Ne radi se o običnom uređaju za čišćenje ili piling lica – on je oksigenator! Čak i celebrityji i beauty influenceri obožavaju tretmane oksigenacije lica ​jer koži pružaju ozbiljnu dozu sjaja. Geneo Personal je uređaj koji izvlači kisik od ispod površine vaše kože te ostavlja kožu lica sjajnijom, bez odlaska na tretman kod profesionalca, izdvajanja basnoslovnih novčanih iznosa i bez napuštanja svog doma. Zvuči savršeno, zar ne?

Oxygeneo tehnologija za kožu obogaćenu kisikom

Tehnologija koju koriste Geneo Personal uređaji bazira se na OxyGeneo tehnologiji. OxyGeneo tehnologija pruža jedinstveni pristup tretmanima lica. Regrutiranje prirodnih fizioloških procesa za povećanje razine kisika u koži i postizanje iznimnih rezultata. Za razliku od drugih tehnologija, OxyGeneo tehnologija koristi prirodni kisik iz unutrašnjosti naše kože što rezultira učinkovitim tretmanom i trenutnim rezultatima. Cilj razvoja OxyGeneo tehnologije je tretmane za uljepšavanje lica iz beauty salona preseliti u vlastite domove.

Što Geneo Personal uređaj radi koži lica?

Geneo Personal je premium uređaj za oksigenaciju lica i baš poput profesionalnih uređaja i ovaj ima više funkcija. Bazira se na inovativnoj OxyGeneo tehnologiji te pruža 3 u 1 iskustvo – čišćenje, piling i oksigenaciju. Dodatak silikonske četkice pruža dubinsko čišćenje kože, kao i piling gornjeg sloja kože koje se postiže u tri jednostavna koraka – umivanje lica, nanošenje gela te čišćenje/piling lica s Geneo Personal uređajem. Ovaj uređaj, kao i njegov nastavak četkice, može se koristiti svakodnevno na svim tipovima kože.

S druge strane, ako odstranite silikonsku četkicu i ubacite Geneo kapsulu u uređaj može se obaviti tretman oksigenacije lica. Za razliku od nekih uređaja za lice s kojima utrljavate mjehuriće zraka po licu, Geneo Personal svojim djelovanjem tretmanom oksigenacije izvlači kisik od ispod površine kože te ga dovodi do stanica kože. To pomaže pojačavanju cirkulacije u sitnim krvnim žilama, što rezultira pomlađenom kožom te svježem i prirodno lijepom izgledu. Geneo Personal obnavlja i osvježava kožu iznutra i hrani ju revitalizirajućim hranjivim tvarima i formulama za njegu kože. Tretman oksigenacije Geneo kapsulom koristi jednom tjedno ili jednom u dva tjedna. Ovisno o potrebama, ovaj se tretman dozira prema stanju kože lica.

Geneo Personal uređaj možete nabaviti u Rox Beauty web shopu. Trenutno, uz kupnju uređaja, na poklon možete dobiti Geneo set koji sadrži četiri Geneo kapsule, četiri Geneo gela i Geneo anti-age kremu za lice.

Foto: Rox Beauty

Učitati još
Zatvori