U Hrvatsku je stigao eliksir mladosti za kosu koji već ima dugu listu čekanja!

U Hrvatsku je stigao eliksir mladosti za kosu
koji već ima dugu listu čekanja!

@Korana Gvozdić

Jeste li znali da i vaša kosa može odavati vašu dob? Ona se s godinama mijenja baš kao i ostatak tijela. Folikuli dlake se smanjuju, proizvodnja sebuma opada, a neki ljudi izgube pigment pa im kosa sijedi. Kako se hormoni mijenjaju, kosa više opada i sporije raste, što uzrokuje njezino stanjivanje. Uz to, hormoni potiču smanjenu proizvodnju sebuma zbog čega se kosa može činiti suhom. No, kako bi vratili vrijeme unatrag i imali kosu koja odiše mladosti i u zrelijoj dobi, potrebna joj je adekvatna njega. Za zdravu kosu koja predstavlja vaš individualni stil Kérastase je kreirao Chronologiste liniju proizvoda, a zvijezda među najnovijim proizvodima u ovoj liniji je ekskluzivni limited edition Serum Universel koji je upravo stigao u Hrvatsku i već ima dugu listu žena koje ga jedva čekaju isprobati!

Serum Universel je poput kavijara za kosu

Serum Universel njeguje kosu i vlasište djelovanjem kroz prekrasno jedinstveni, sofisticirani sustav. Ovaj kavijar među serumima za kosu je najčišći i najsnažniji od svih proizvoda u Chronologiste liniji. Inspiriran kavijarom kao dragocjenim životnim izvorom koristi biomimetičku membransku tehnologiju kako bi zaštitio i održao snažne aktivne tvari u njihovoj najčišćoj moći. Tajanstveni biseri crnog kavijara u prekrasnoj prozirnoj bočici s pumpicom, kapsuliraju svilenkasto bijeli serum sa snažnim transformativnim efektom. On obnavlja i oživljava vlasište te predstavlja vitalnost za kosu u bočici koju će svi poželjeti imati odmah.

Kako koristiti ovaj moćan serum za kosu?

Radi se o obnavljajućoj i zaglađujućoj njezi za kosu bez ispiranja, za lijepu teksturu kose i zaštitu. Sve što je potrebno je nježno nanijeti dvije do tri pumpice na mokru i ručnikom prosušenu kosu ili na suho vlasište i kosu. Isto tako, on se može koristiti i kao noćni serum. Kérastase Chronologiste Serum Universel oduševit će vas i svojim mirisom. Njegove gornje note spajaju razigranu živost perzijske limete sa zelenim kardamomom i osvježavajućim zelenim tulipanima. Srce mirisa otvara se delikatnim notama cvijeta ruže i božura obuhvaćenih baršunastim, bogatim notama magnolije. Dok bazne note donose dubinu s nježnim drvenastim notama, začinjenim cedrom i zemljanim mošusom za stvaranje ultimativnog iskustva luksuza.

Šest je dimenzija starenja vlasišta i kose

Svima nam je želja da zauvijek ostanemo mladi. Je li to nemoguće? Kronološki, možda. No, zato uživamo u svakodnevnim ritualima ljepote. Oni nam pomažu da idemo naprijed kroz život, a uvijek izgledamo kao da je vrijeme stalo negdje u prošlosti. Žene su se nekoć počele brinuti o starenju tek nakon što su počele viđati prve znakove starenja, ali u današnje vrijeme žene razmišljaju unaprijed, stoga stavljaju njegu kose na vrh liste prioriteta, zajedno s njegom kože kao izvorom vječne mladosti. Zdrava, raskošna kosa cilj je na kojem možemo raditi i postići ga svaki dan, naročito uz Kérastase Chronologiste Serum Universel!

Serum Universel je srce obnovljene Kérastase Chronologiste linije

Kérastase je identificirao šest dimenzija starenja vlasišta i kose i na svaku od njih cilja moćnim formulama u svojoj Chronologiste liniji za kosu. Ona njeguje vlasište uz regenerativne aktivne sastojke poput hijaluronske kiseline, vitamina E i abisina koji revitaliziraju vlasište i potpuno oživljavaju kosu. Uz nju i kod kuće možete imati ritual njege kose kao iz salona. Chronologiste je već dugo vremena glavno rješenje za revitalizaciju i regeneraciju kose koja nema konkurenciju.

Sada su ponovno spojili naprednu tehnologiju i luksuznu senzualnost za nadograđeni sustav njege kose koji u potpunosti revitalizira kosu od vlasišta do vrhova. Zaljubljen u lijepe teksture i divne mirise, Chronologiste pruža ženama iskustvo koje im pomaže da postignu najljepšu, vitalnu kosu. Najpoželjniji proizvod iz nadograđene Chronologiste kolekcije je definitivno Serum Universel.

Kako do najtraženijeg seruma za kosu ove jeseni?

Za cijelu Hrvatsku na raspolaganju je svega 200 komada ovog „crnog zlata u bočici“ stoga bi bilo dobro da se čim prije predbilježite za svoj vlastiti primjerak. Ekskluzivni saloni u Hrvatskoj kod kojih je dostupan ovaj serum i u kojima se klijentice mogu predbilježiti na waiting listu su Kérastase Institut Ruža, Teuta Boutique & Salon, Frizerski studio Evelin, frizerski salon Marina, Antonija Studio, Frizerski salon Animi u Splitu, Salon Josey, Frizerski salon Pika u Varaždinu. Svaki limited edition Serum Universel ima svoj serijski broj i one koje ga već sad žele rezervirati, bit će na waiting listi sa serijskim brojem svog seruma, koji će moći kupiti u rujnu u svom Kérastase salonu.

Foto: Unsplash, Kérastase

Učitati još
Zatvori