Sydney Sweeney postala je novo lice brenda za njegu kose Kérastase
Sydney Sweeney postala je novo lice brenda za njegu kose Kérastase

Sydney Sweeney postala je novo lice
brenda za njegu kose Kérastase

Međunarodna ikona moderne ženstvenosti, Sydney Sweeney globalna je ambasadorica luksuznog brenda za njegu kose Kérastase. Ona je uistinu žena koja može sve. Kao glumica i producentica, njezin neusporedivi talent i strast katapultirali su je na čelo popularne kulture.

Sydney je doživjela planetarni uspon na platnu, probivši se legendarnim ulogama u dvije kulturno najrelevantnije i najvažnije serije našeg vremena; White lotus i Euphoria. Zbog nenadmašnog uspjeha obiju serija također je dobila dvostruku nominaciju za Primetime Emmy iste godine, označivši sebe kao jednu od najpoželjnijih i najtraženijih glumica na svijetu. Vrativši se na ekran u romantičnoj komediji Anyone but you i akcijskom trileru Madame Web, 2024. Sydney će vidjeti još više visine. Uz univerzalnu privlačnost, Sydney je osvojila srca i maštu Generacije Z i Millennialsa i utjelovljuje Kérastase ženu s njezinom snagom da se odvaži u svim aspektima života.

Velik trenutak za Sydney Sweeney

“Privukla me Sydneyina toplina i magnetizam na ekranu i izvan njega, za mene je ona doista neustrašiva. Neustrašiva sa svojom kosom, ljepotom i stilom, neustrašiva u ulogama koje preuzima i neustrašiva kada je Syd bez pardona s toliko talenata i interesa. Obraća se svojim zajednicama sa strašću, fokusom i smislom za humor zbog kojeg se osjećate kao da je odmah poznajete. Ovo je žena iz Kérastasea. Ona koja se usuđuje i ona koji prihvaća vlastito putovanje,” kaže Rosa Carriço, predsjednica globalnog brenda Kérastase.

“Ne mogu vjerovati da se danas pridružujem obitelji Kérastase kao njihov globalni brend ambasador. Za mene je neizmjerno biti partner s tako legendarnim brendom. Za mene postoji nešto toliko lijepo u tome da budem kreativna, da budem svoja i da snažno vjerujem u svoje postupke. Osjećam da sve Kérastase kampanje uvijek obuhvaćaju te teme i naravno da su uvijek très très chic. Uzbuđena sam što vam mogu pokazati što smo spremili”, rekla je Sydney Sweeney.

Sydney Sweeney

Foto: PR

Učitati još
Zatvori