Rezultati bez odlaska pod nož: Neinvazivni tretmani za dugotrajno prirodan i njegovan izgled
Rezultati bez odlaska pod nož: Neinvazivni tretmani za dugotrajno prirodan i njegovan izgled

Rezultati bez odlaska pod nož: Neinvazivni tretmani za dugotrajno prirodan i njegovan izgled

Koliko god bismo voljeli vjerovati suprotno, činjenica je da gotovo svi žele zadržati svoju mladolikost. Ne bismo to nužno nazvali strahom od starenja, ali danas više nego ikad težimo njegovanom, mladolikom i svježem izgledu. I dok smo sve do nedavno za to trebali pod nož, danas to više nije nužno. Naravno, nećemo se lagati, kada prođemo neke godine, kirurške metode su naprosto najbolji izbor, ali sve prije toga može se odraditi na neinvazivan način.

S obzirom na to da živimo u doba kada gotovo svaki tjedan slušamo o nekim novim tretmanima, za preporuke smo pitali dr.med. Anđelu Prolić iz poliklinike Dermamed. Upravo ona stručnjakinja je za neinvazivne tretmane koji daju impresivne rezultate.

Tretmani za pomlađivanje

Therma D.A.S.

Dr. med. Prolić nam je najprije preporučila Therma D.A.S. – minimalno invazivan tretman pomlađivanja. U pitanju je inovacija koja je bezbolna, sigurna i jako učinkovita. Potrebno ga je napraviti samo jednom, a naša sugovornica ga preporuča za izrazito opuštenu kožu i podbradak. Tijekom ovog tretmana, liječnik kanilom, uz kontroliranu temperaturu, podiže kožu koja se tako zateže. Ovaj tretman zaglađuje bore te poboljšava teksturu i kvalitetu kože, a sve bez nuspojava i oticanja.

Ovaj tretman savršen je za sve koji žele brze rezultate na siguran način. Osim toga, tko ne bi hito u jednom tretmanu zategnuti kožu i riješiti se podbratka? Ako se odlučite na tu opciju, valja naglasiti da se uz zatezanje koristi i liposukcijski modul.

dermamed

MultiFRAX laser

Na drugom mjestu je multiFRAX laser. Koristi se tretiranje bora, opuštene kože, pigmentacija, strija, proširenih pora i ožiljaka od akni jer jako potiče obnovu kolagena u dubljim slojevima kože. Koža je svježija, manje naborana, zategnuta i općenito poboljšane teksture. Ovaj laser poseban je jer radi s dvije valne duljine  – 1927nm i 1550nm. Može ih koristiti zasebno ili istovremeno, a upravo to smanjuje termalna oštećenja kože dok u isto vrijeme prodire dublje, a samim time tretman je učinkovitiji.

Ovo je najtraženiji tretman u svijetu jer pruža sve što tražimo od lasera za pomlađivanje – nježnost i učinkovitost bez dugotrajnog oporavka.

Dermamed

Lumixa i Kleresca

Na kraju tu su Lumixa i Kleresca, koje možemo smatrati i jednim od najjačih dokaza o promjenama koje u naše živote donosi biotehnologija. Radi se o inovativnom fototerapijskom sustavu koji u koži ponovo aktivira biološke procese i regeneracijske mehanizme. To sve na kraju rezultira pomlađenim i zdravijim izgledom kože.

FLE TECH (Florescent Light Energy) nova je tehnologija za tretmane kože lica, vrata, dekoltea i ruku. Uz pomoć patentiranih kromofora koje se aktiviraju svjetlom ovaj tretman donosi dubinsku obnovu kože, uništava slobodne radikale koji uzrokuju oštećenja, smanjuje upalne procese i potiče 700 puta pojačano stvaranje kolagena, objasnila nam je dr.med. Anđela Prolić.

Temeljen je na znanosti i biotehnologiji. Takva suradnja tehnologije i znanosti uvijek rezultira značajnim inovacijama. S obzirom na to, ne čudi što Lumixa gel ima specifičan energetski profil koji je učinkovit u smirivanju reaktivnosti kože i stresa, sprječavanju i suzbijanju upala te regeneraciji i revitalizaciji kože. Često se koristi nakon drugih tretmana jer stimulira obnovu, smiruje kožu s rozaceom i aknama te jednostavno vraća mirnoću i blistav izgled.

dermamed

Dr.med. Anđela Prolić u ovom tekstu izdvojila je tri najinovativnija tretmana, naravno, u Dermamedu ih je dostupno još puno više i sve možete istražiti ovdje. Tretmani su dostupni u poliklinici u Splitu, a od nedavno i u Zagrebu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori