Inovacije koje ‘skidaju’ 10 godina s lica – Od sada i u Zagrebu
Inovacije koje ‘skidaju’ 10 godina s lica – Od sada i u Zagrebu

Inovacije koje ‘skidaju’ 10 godina
s lica – Od sada i u Zagrebu

Opuštena koža, bore i hiperpigmentacije samo su neki od znakova starenja koji se najčešće pojavljuju na licu i vratu. Danas, ipak, postoje brojne metode koje pomažu dugotrajno očuvati mladenački izgled kože, a jedan od inovativnijih i učinkovitijih pristupa su anti-age laserski tretmani.

U moru tretmana uvijek se pitamo koji odobrati, bilo da se radi o problematici opuštene kože ili lošije teksture. Srećom dolaskom MultiFRAX® lasera odluka postaje jednostavna.

Inovativna fraksel tehnologija koju biraju svjetske zvijezde dostupna je kod nas u Zagrebu i Splitu u poliklinici Dermamed koja je poznata po novim tehnologijama i vrhunskim aparatima. Dugotrajno razvijani protokoli daju do sada neviđene rezultate bez ozljede kože. Naravno sve se individualno prilagođava bez straha od boli ili nepredviđenih reakcija.

Nježan, a učinkovit laser

Saznali smo da je MultiFrax® laser medicinski uređaj koji se koristi samo u specijaliziranim poliklinikama. Radi se o vrhuncu tehnologije za pomlađivanje kože. On obnavlja kožu bez većih oštećenja te se moguće odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Na ovakav nježan, a učinkovit laser dugo smo čekali. Ovisno o potrebi kože, individualno se prilagođava intenzitet i dubina tretmana što omogućuje personalizirani pristup i optimalne rezultate.

Dermamed

Zašto je MultiFrax® laser poseban?

MultiFrax® laser koristi kombinaciju dviju valnih duljina 1927nm i 1550nm ovisno o potrebama kože. Unaprijeđena je patentirana verzija izumitelja prvog Fraxel Dual lasera i ima FDA odobrenje. Osim zasebnog korištenja svake valne duljine ima mogućnost istovremenog korištenja obje valne duljine što mu daje posebnu dimenziju inovacije i rezultate koje do sada nismo mogli postići. Koristi za tretiranje bora, opuštene kože, pigmentacija, strija, proširenih pora i ožiljaka od akni jer jako potiče obnovu kolagena u dubljim slojevima kože. Koža je svježija, manje naborana, zategnuta i općenito poboljšane teksture.

Ovo je najtraženiji tretman u svijetu jer pruža sve što tražimo od lasera za pomlađivanje, nježnost i učinkovitost bez dugotrajnog oporavka.

Dermamed

Podočnjaci i naborana koža ispod oka

Do sada je za višak tanke kože ispod oka jedino rješenje bila operacija ili agresivni CO2 laser. Sada imamo frakcionirani laser koji svojom 1927nm valnom duljinom nježno i bezbolno uklanja površinski sloj viška kože, a istovremeno 1550nm valna duljina dodatno stimulira proizvodnju kolagena i pomlađivanje. Uz laser koristimo i polinukleotide za područje oko oka jer ne uzrokuju oticanje, a dodatno ubrzavaju obnovu kože i garantiraju prirodan izgled.

dermamed
dermamed

Ova inovativna metoda s MultiFRAX® laserom za područje oko oka osvojila je klijentice i trenutno je uz Intralifting podizanje kože najtraženiji tretman na koji se najdulje čeka u Zagrebu i Splitu.

Dermamed

Intralifting

Kod problema jako opuštene kože i podbratka izbor pada na ThermaD.A.S. Radi se o minimalno invazivnom tretmanu kojim liječnik kanilom uz kontroliranu temperaturu podiže kožu koja se lijepo zategne. Opuštena koža lica i izgled “hrčka” možete zaboraviti uz ovaj tretman. Siguran je, bezbolan i učinkovit. Potrebno ga je ponoviti samo jednom. Osim lica često se tretiraju vrat i koljena. Za podbradak se uz zatezanje koristi i liposukcijski modul pa se u jednom tretmanu može otopiti i zategnuti i podbradak.

dermamed

Više informacija možete dobiti na besplatnim konzultacijama u poliklinici Dermamed kod dr. Anđele Prolić i njenog tima i saznati kako možete preoblikovati lice i vrat te ostvariti svoj željeli izgled.

Lumixa Collagen Booster – FLE TECH fototerapija

Još jedna novost u estetici je pojačanje svjetlosne energije kroz tretman Lumixa. FLE TECH (Florescent Light Energy) nova je tehnologija za tretmane kože lica, vrata, dekoltea i ruku. Uz pomoć patentiranih kromofora koje se aktiviraju svjetlom ovaj tretman donosi dubinsku obnovu kože, uništava slobodne radikale koji uzrokuju oštećenja, smanjuje upalne procese i potiče 700 puta pojačano stvaranje kolagena.

Temeljen je na znanosti i biotehnologiji. Takva suradnja tehnologije i znanosti uvijek rezultira značajnim inovacijama. S obzirom na to, ne čudi što Lumixa gel ima specifičan energetski profil koji je učinkovit u smirivanju reaktivnosti kože i stresa, sprječavanju i suzbijanju upala te regeneraciji i revitalizaciji kože. Često se koristi nakon drugih tretmana jer stimulira obnovu, smiruje kožu s rozaceom i aknama te jednostavno vraća mirnoću i blistav izgled.

dermamed

Koliko često treba ići na frakcijski laser MultiFRAX, Intralifting i Lumixa Collagen Booster?

Ono što nas sve zanima je ponavljanje tretmana i vrijeme oporavka. Zanimljivo je što se za frakcijski MultiFRAX laser dogovarate ovisno o potrebama kože, očekivanom rezultatu i mogućnosti oporavka od toga da crvenilo prođe u par sati do toga da cijelite tjedan dana. Prednost je upravo kombinacija valnih duljina, učinkovitost i brzi oporavak. Ponavlja se jednom do dva puta godišnje u zimskom period.

Intralifting se najčešće radi jednom u nekoliko godina, rezultat je vidljiv odmah, a poboljšava se kroz tri mjeseca bez oticanja i nuspojava. Nema oporavka.

Lumixa aktivno štiti i obnavlja kožu, koristi se serum koji se individualno prilagođava potrebama kože. Svojim djelovanjem potiče mehanizme popravka kože kojima treba pomoć posebno kada je sunce u pitanju tijekom i nakon ljeta. Ovaj tretman radi se jednom tjedno i ostavlja dugotrajan učinak na kožu. Aktivira mikrocirkulaciju, stimulira proizvodnju kolagena i obnovu kože iznutra, ugodan je i bezbolan. Kako se tretmani u Dermamedu većinom temelje na kombinacijama uređaja ovaj tretman može se kombinirati s drugim estetskim tretmanima za vrhunske i dugotrajne rezultate.

Dermamed

Posebna ponuda povodom otvorenja poslovnice u Zagrebu

Povodom otvaranja poslovnice u Zagrebu, na adresi Krapinska 16, na drugom katu Dermamed vas daruje posebnim popustom -50% na ove tretmane u rujnu uz brojne pogodnosti. Kontaktirati ih možete na broj 091/ 7858357, na mail [email protected] ili putem web stranice. Adresa poliklinike Dermamed u Splitu je Poljička 28B, a također je na drugom katu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori