Svi pričaju o The Inkey List koji je po cijenama sličan The Ordinaryju

Svi pričaju o The Inkey List koji je po
cijenama sličan The Ordinaryju

@theinkeylist

Rijetko koji brend uspio je tako zaludjeti mase kao što je to napravio The Ordinary, brend u vlasništvu tvrtke DECIEM. Zahvaljujući odličnim proizvodima po pristupačnim cijenama, svi pričaju o njima te pored njihovih proizvoda stalno viđamo out of stock. Ipak, čini se da popularan kozmetički brend ima svog, kako mu tepaju, “nasljednika”. Riječ je o brendu The Inkey List koji je cijenama vrlo sličan The Ordnaryju. Naime, surfajući web shopom, lako je uočiti kako niti jedan proizvod nije skuplji od 15 funti, odnosno oko 120 kuna.

Kvalitetni proizvodi po pristupačnim cijenama

Kako sami kažu, cilj The Inkey Lista vrlo je jednostavan. Oni, naime, žele pružiti uvid u najtraženije sastojke za njegu kože, a na 15 ključnih proizvoda radila skupina stručnjaka i znanstvenika te predstavila liniju proizvoda, od retinola do hijaluronske kiseline, koji omogućuju da se njega prilagodi promjenjivim potrebama kože. Količina sastojaka u formulama svedena je na minimum, a istovremeno su spojene kvaliteta i pristupačne cijene.

@theinkeylist

Iza brenda The Inkey List stoje Mark Curry i Collete Newberry, a svojevremeno su također bili dio tima za razvitak proizvoda u britanskoj drogeriji Boots. Dvojac se bavio različitim problemima kože poput suhoće, masne kože, osjetljivosti i slično, a većina proizvoda u asortimanu The Inkey Lista napravljena je od retinola, hijaluronske kiseline, vitamina C i salicilne kiseline. Međutim, tri se proizvoda posebno ističu. Riječ je o poliglutaminskoj kiselini, multibiotiku i heptatitdu te, kako kažu, na tržištu nema ništa slično.

Učitati još
Zatvori