Tekući puder do 125 kuna koji su provjereno dobri

Tekući puder do 125 kuna koji
su provjereno dobri

@sabinasocol

Nekoć davno, uvriježeno je bilo stajalište kako je za dobar tekući puder potrebno ‘iskeširati’. U tom su kontekstu samo high end kozmetički brendovi nudili ‘ono nešto’, iako ni tada zapravo tekući puderi nisu bili usavršeni kao što su danas i zapravo nisu bili ni približno na tragu onih današnjih. U moderno doba, tekući puder može sve: može besprijekorno kamuflirati nesavršenosti, može biti lagan na licu i dopustiti koži da diše, bez začepljivanja pora i posljedičnog buđenja akni i prištića, može trajati jako dugo na licu, a opet kraj svega toga može djelovati prirodno, bez onog mrskog efekta maske. I ne samo to – može biti i cijenom pristupačan, što nam iz sezone u sezonu dokazuju brendovi drogerijskog ranga.

@gulsahinmakyaji

Tekući puderi do 125 kuna

Danas više nije teško pronaći drogerijsku podlogu koja je dobra i koja neće probiti budžet. Dapače, sada imamo drugi problem – kako u moru njih odličnih, pronaći samo onu jednu savršenu za sebe. Kao i uvijek, rješenje je u eksperimentiranju i testiranju. Svaka koža je drugačija i usprkos obećanjima koja određeni tekući puder donosi, u njegovo stvarno djelovanje možemo se uvjeriti tek kada ga doista i isprobamo na svojoj koži. I ne samo isprobamo, već nosimo par dana i kroz određeni se period uvjeravamo u njegov učinak, kao i činjenicu odgovara li uopće našem tipu i tonu kože.

No, za razliku od nekoć, kada su nas takvi eksperimenti skupo koštali, sada nam čak i nije žao kada nam neki drogerijski puder ne odgovara, jer nismo mnogo platile za njega i uvijek ga možemo proslijediti dalje, pokloniti prijateljici ili kolegici kojoj bi mogao odgovarati. Mi smo na drogerijskim policama već pronašle svoje provjereno dobre favorite do 125 kuna i u nastavku predlažemo da s nekima od njih pokušate, ako želite solidan do odličan tekući puder koji vas neće iznevjeriti.

NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop puder s visokim prekrivanjem
L’Oréal Paris Infaillible dugotrajni tekući puder
Maybelline Fit Me! Matte+Poreless Foundation
Catrice All Matt Plus matirajući puder
L’Oréal Paris True Match tekući puder
Maybelline SuperStay 24H tekući prekrivajući puder
Revlon Cosmetics ColorStay™ dugotrajni matirajući puder
Bourjois Healthy Mix posvjetljujući hidratantni puder
NYX Professional Makeup Total Control Drop Foundation
Catrice HD Liquid Coverage puder

Foto: Instagram, Catrice, Maybelline, L’Oreal, Bourjois, Revlon, NYX

Učitati još
Zatvori