Dupe Beauty: Najprodavanija Tatcha Water Cream ima čak tri povoljnija dvojnika

Dupe Beauty: Najprodavanija Tatcha Water Cream
ima čak tri povoljnija dvojnika

https://www.instagram.com/p/BwNGj-vAIBW/?utm_source=ig_web_copy_link

Onaj tko je imao priliku isprobati Tatcha Water Cream kremu za lice, sigurno nije ostao razočaran. Tiffany plavo pakiranje, sjajna zlatna žličica i 23-karatno zlato prožeto formulom ove kreme, čini ju vrhunskim, luksuznim proizvodom. Takva je i cijena ove kreme koja se kreće od 68 dolara nadalje pa mnogi od nas samo da potajno žude za jednim vlastitim pakiranjem. Međutim, postoje čak tri dobre vijesti, a one nam dolaze u obliku dupe proizvoda za ovaj bestseller. Ovi hibridi duboko hidratiziraju, brzo se upijaju i ne ostavljaju kožu masnom i ljepljivom. Uz to, njihovi sastojci na bazi biljaka uravnotežuju, smiruju i omekšavaju kožu. Ukratko, to znači da su pogodni za korištenje na gotovo svim tipovima kože, uključujući masnu, suhu, osjetljivu i onu koja je sklona aknama.

Savršeni dvojnici za ovu kremu na vodenoj bazi

Da bi mogli prepoznati dobar dupe za Tatcha Water Cream dobro je znati što se nalazi u ‘originalnoj’ formuli. Vodena baza i hijaluronska kiselina čine laganu formulu ove kreme, a uz to, ona pruža osjećaj osvježenja. Zatim slijedi cijeli niz antioksidansa zahvaljujući sastojcima poput crvenih algi, zelenom čaju i riži. Kad se ovim sastojcima pridodaju i brojni drugi prirodni sastojci poput umirujućeg lista kamelije, japanske divlje ruže za suzbijanje viška sebuma te zlato koje koži daje sjaj, dobije se ova Tatcha čudotvorna krema.

U nastavku vam donosimo čak tri dupe proizvoda koji su savršeni dvojnici Tatcha Water kreme jer su formulirani na sličan način te umiruju i hrane vašu kožu. Neki čak dijele i Tatchinu tehnologiju bogatu vodom. Ono što je najbolje kod dupe proizvoda je to što oni ne koštaju ni približno kao original, a sigurno će vam se svidjeti jer su jednako čarobni.

Učitati još
Zatvori