Novi Tatcha primer je odličan alat za zaglađivanje svih nepravilnosti

Novi Tatcha primer je odličan alat za
zaglađivanje svih nepravilnosti

https://www.instagram.com/p/B0NfMgyDuH-/?utm_source=ig_web_copy_link

Kad je najvažnije da vam puder ostane na mjestu, upravo je primer onaj proizvod koji će vam spasiti look. Najbolje formulirani primeri vašoj koži čine isto ono što izvrsno donje rublje čini za vašu figuru – svi nedostaci postaju nevidljivi i izgledate i osjećate se besprijekorno dobro. Dobar primer ima istu svrhu kao i aplikacija za uređivanje fotografija, ali u stvarnom životu. Ako pogodite pravu kombinaciju primera i pudera nećete trebati upotrebljavati Instagramov Juno filter da biste osvježili ten. Tatcha primer je ‘the’ primer bez kojeg više nećete moći zamisliti svoj make up look.

Tatcha primer najnovije svilenskaste formule

Najnoviji Tacha The Liquid Silk Canvas: Featherweight Protective Primer je lagani, tekući primer, bez ulja, koji štiti kožu od zagađivača i šminke, a istovremeno pomaže vašem make up looku da izgleda savršeno i duže traje. Namijenjen je za normalnu, suhu, kombiniranu i masnu kožu što znači da ga mogu koristiti apsolutno svi. Tatcha je brend poznat po svojim proizvodima za njegu kože koji potiču njezin sjaj, a inspiriran je japanskom tradicijom ljepote.

https://www.instagram.com/p/B9SZQn1ht-_/?utm_source=ig_web_copy_link

Ako ste zabrinuti vezano uz pore, crvenilo i neujednačenu teksturu svoje kože, najnovija formula Tatcha primera je idealni odabir za vas. Njegovi sastojci poput fibroin i sericin svile smanjuju vidljivost pora, finih linija i nesavršenosti kako bi stvorili savršenu podlogu prije šminkanja. Također, ovaj proizvod je cruelty-free.

Stručnjaci su ga ocijenili Tatcha primer odmah nakon upotrebe i u 100 posto slučajeva došlo je do poboljšanja tonusa kože. U 98 posto slučajeva su pore bile manje vidljive, dok je u 93 posto slučajeva došlo do poboljšanja teksture kože. Dva tjedna nakon upotrebe Tatcha primera u 90 posto slučajeva došlo je do poboljšanja izgleda bora, a u 98 posto slučajeva pokazalo se poboljšanje izgleda finih linija.

Sastojci usmjereni na hidrataciju

Jedna od najomiljenijih karakteristika brenda Tatcha je to što pri izradi kozmetičkih proizvoda imaju na umu i njegu kože. Kad se radi o njihovom novom primeru, u njega su uključili njihov kompleks Hadasei-3, mješavinu zelenog čaja, algi i akita riže. Zeleni čaj bogat je antioksidansima za koje se pokazalo da imaju foto-zaštitni efekt i da smanjuju lučenje sebuma kada se primjenjuju lokalno. Morske alge povezane su s poboljšanjem hiperpigmentacije. Također, bogate su polisaharidima, sastojkom koji dokazano zadržava velike količine vode u koži. Akita riža zaokružuje trio s hranjivim i antioksidativnim svojstvima. Ovaj primer je nekomedogen i formuliran je bez parabena, sintetičkih mirisa, mineralnog ulja, sulfatnih deterdženata, ftalata i uree.

Ovaj najnoviji Tacha The Liquid Silk Canvas: Featherweight Protective Primer možete nabaviti na njihovoj službenoj web stranici po cijeni od 52 dolara.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori