Pitali smo poznate Hrvatice koje trikove za kosu im je otkrila njihova frizerka?

Pitali smo poznate Hrvatice koje trikove za
kosu im je otkrila njihova frizerka?

Leona Paraminski Studio Evelin
Leona Paraminski

Kroz sve one životne situacije kroz koje prolazimo tijekom godina, bilo lijepe ili neugodne, naša kosa ih proživljava zajedno s nama. Ona osjeća posljedice našeg stila života i ako ju ne njegujemo na najbolji način, kakav i zaslužuje, to se može itekako odraziti na njezinu gustoću, boju, dužinu i sjaj. Zato je važno, sad više nego ikad, brinuti se o svojoj kosi najbolje što znamo. To su prepoznale i brojne poznate Hrvatice koje zdravlje svoje kose ne prepuštaju slučaju. Upravo zato, one su vjerne i već godinama odlaze u jedan kultni salon u Zagrebu – Studio Evelin!

Studio Evelin ispunjava svaku želju i rješava svaki problem kose

Evelin Benković

Studio Evelin svakom svom klijentu pruža rijetke i vrijedne trenutke koji su posvećeni samo njima. Njihov stručni tim frizera stilista i kolorista na čelu s Evelin Benković, svakodnevno se trude ispuniti svaku želju i riješiti svaki problem svojih klijenata. Kod njih se može napraviti stručna dijagnostika vlasišta i kose, a uz to, svakome tko to poželi, kreiraju prikladan Kérastase ritual za njegu kose i kod kuće. Tako u salonu Evelin, selektivnom Kérastase salonu, u najkraćem mogućem roku svatko može vratiti zdravlje i ljepotu svojoj kosi i vlasištu.

Sve ove prednosti prepoznaju i njihove ambasadorice s kojima imaju profesionalnu suradnju već dugi niz godina. Među njima su Leona Paraminski, Korana Gvozdić, Sandra Perković, Ana Radišić, Sandra Bagarić i Milana Vlaović Kovaček. Kako bismo više otkrili o njihovom iskustvu u salonu Evelin uputili smo im nekoliko pitanja. U nastavku možete doznati sve o tome koji su njihovi omiljeni tretmani za kosu, što je najvažnije što su naučile od svojih stilista, kao i to što im je najdraže kod odlaska u Studio Evelin.

Ana Radišić

Što vam je najdraže kod odlaska na tretman u salon Evelin?

Ana Radišić: Sve. Od dolaska i ulaska u salon gdje se osjećam kao da dolazim na pravi spa tretman za svoju kosu i tako to uistinu jest sve do izlaska iz salona. Odnos, razgovor, slušanje, ispunjavanje željica, savjeti i, u konačnici, rezultat koji je vidljiv i opipljiv na samoj kosi. Imam osjećaj da baš svi djelatnici salona dišu po tom pitanju kao i Evelin i to je zaista divan osjećaj kojem se predajem s punim povjerenjem!

Sandra Bagarić: Ugodna i opuštena atmosfera, prepuštam se u sigurne i stručne ruke Evelin i njezinog tima te znam da ću po izlasku iz salona mamiti uzdahe sjajnom i bogatom frizurom.

Milana Vlaović Kovaček: Kad uđete u Studio Evelin prvo što vas dočeka je opuštena i gostoljubiva atmosfera. Na ovom se mjestu iskreno raduju što vas vide.

Milana Vlaović Kovaček

Sandra Perković: Kod svog odlaska u Evelin, volim sve. Od samog naručivanja, dolaska, savjetovanja sa svojim frizerima do atmosfere i profesionalizma koji taj salon pruža. Salon Evelin ima sve što jedna žena, ili muškarac, može poželjeti od svojeg frizerskog salona.

Leona Paraminski: To je uvijek moja prva destinacija kad dođem u Zagreb. Cijeli tim u salonu Evelin je kao moja druga obitelj! Uvijek se osjećam kao doma – to je moj spa. Uvijek me razvesele, malo se podružimo, a najviše volim masažu glave jer me dodatno opusti.

Korana Gvozdić: Prekrasan je osjećaj da imaš salon u kojem si godinama bezbrižan i u koji ulaziš bez sumnje u to da će rezultat biti besprijekoran. Eto, to je jedna od stvari koju volim kod salona Evelin.

Koji vam je omiljeni tretman za kosu?

Ana Radišić: Omiljeni, najdraži i onaj kojeg moja kosa najviše voli je Kérastase Fusio Dose! Obožavam ga, a moja kosa mu je jako zahvalna!

Sandra Bagarić: Najdraže mi je kad Evelin zamuti boju. Sjajan je kolorista! Uspijeva ubiti moj crveni pigment te ukrotiti ricastu i suhu kosu koja nakon njezinih čarobnih tretmana ima punoću i sjaj te djeluje zdravo. Omiljeni proizvod mi je Kérastase Therapiste i Kérastase Nutritive.

Sandra Bagarić

Milana Vlaović Kovaček: Omiljeni tretman mi je farbanje, tada imam izgovor da malo dulje sjedim u salonu, popričam s osobljem koje je, nalik svojoj gazdarici, dobrohotno i ljubazno, i još izađem uredna i svježe isfenirana.

Sandra Perković: Najviše volim tretman s K-Waterom. Kad je kosa gruba, beživotna i suha, on pokazuje instant rezultate. Kako sam zbog svoje profesije dosta na otvorenom, često je i moja kosa izložena vanjskim čimbenicima što u većini slučajeva ide na štetu kosi. Kao žena mogu reći da mogu sve kad je moja kosa čista, uredna i sjajna. Zato baš istinski obožavam ovaj tretman. Naravno, ima još tu tretmana kao primjerice Kérastase Fusio Dose koji nudi personaliziran pristup svakom od nas. Idealan je za sve tipove kose bilo da je vaša kosa slaba, tretirana bojom, suha ili tanka. Ukratko, prepuštam se u ruke stručnjaka i u potpunosti im vjerujem. Tako da vam svima preporučujem da bar jednom odete u Studio Evelin i uvjerite se sami.

Sandra Perković

Leona Paraminski: Najdraži su mi pakunzi i razne maske, čega kod Evelin ima napretek. Sviđa mi se što kombinira prirodne proizvode poput Authentic Beauty Concept s Kérastase linijama, ovisno o tome što vam više odgovara prema tipu kose.

Korana Gvozdić: Jedan od zadnjih koji sam radila bio bi tretman Chronologiste, i jako sam zadovoljna s njim. Zapravo sam veliki fan tretmana koji imaju i zaseban naglasak na njegu vlasišta. To mi je dosta bitno. Volim raditi pilinge vlasišta, a to je nešto što žene ponekad zanemare.

Koja je najvrjednija lekcija vezano uz njegu i/ili oblikovanje kose koju vas je naučila vaša omiljena frizerka?

Ana Radišić: Pobornik sam zdravlja u svakom smislu pa tako i u segmentu kose. Kod Evelin su njega i zdravlje apsolutni prioritet. Stoga je na meni samo da se prepustim jer sam u najboljim rukama. Puštam da Evelin i njezin tim, koji su zaista veliki stručnjaci, rade svoj posao. I znate što? Rezultat se vidi, a ja sam najsretnija jer kosa je najljepši ženin ukras!

Ana Radišić

Sandra Bagarić: Ne farbaj se sam doma! Jednom sam došla ‘ljubičasta’ na popravak.

Milana Vlaović Kovaček: Naučila me da su regeneratori i balzami jako važni, ali da trebaju biti prilagođeni vrsti kose koju imate i da je za moju kosu potrebno koristiti neke proizvode koje do tada nisam poznavala. Evelin je vrlo inovativna pa ju s povjerenjem slijedim u novim spoznajama.

Milana Vlaović Kovaček

Sandra Perković: Kosa ti vraća onoliko koliko i ti ulažeš u nju. Meni osobno, kao što sam i ranije rekla, dobra frizura popravi i najgori dan. Svoj odlazak frizeru doživljavam kao jednu vrstu meditacije i uvijek s osmijehom napustim salon. Kosu treba čuvati i njegovati te ju nikad nije dobro tretirati agresivnim sredstvima. Prepustiti feniranje, farbanje i šišanje profesionalcima jer tako ćete očuvati ljepotu, zdravlje i izgled svoje kose.

Leona Paraminski: Najvrjednije lekcije koje sam naučila je da stavljam ulje na vrhove kose, koristim dobru četku i da obavezno dođem k njima kad mi treba dodatna njega, a to je kod mene uvijek slučaj. Bez njih bih imala totalni nered na glavi. Suradnja nam traje već više od 15 godina i zbilja znaju što volim i što mi odgovara te se sjajno brinu za moju kosu.

Korana Gvozdić: Počela bih od toga što sam samu sebe naučila kad su saloni u pitanju. Naučila sam da se pridržavam svoje intuicije kad je promjena kose u pitanju, bilo to šišanje ili farbanje, i da svoje želje za malim promjenama dobro iskomuniciram prema svom frizeru. Koliko god to bila ‘dosadna promjena’. Super mi je što doslovno sve zaposlenike kod Evelin poznajem dugi niz godina i što znaju da nisam sklona drastičnim promjenama koliko god one bile u trendu. Stoga me nikad ne stavljaju van moje zone komfora. Također, drago mi je da u mom slučaju, frizeri znaju da ću prednost uvijek dati njezi i zdravlju kose, nego bojanju i skraćivanju kose.

Korana Gvozdić

Make up: Sanja Agić
Foto: Šime Eškinja

Učitati još
Zatvori