Tretman za kosu koji već 10 godina obožavaju brojne beauty entuzijastice

Tretman za kosu koji već 10 godina
obožavaju brojne beauty entuzijastice

Kérastase Fusio Dose tretman (12)

Svačijoj kosi s vremena na vrijeme treba malo (ili malo više) ljubavi. U redu je spavati na mokroj kosi, često ju izlagati vrućim uređajima za oblikovanje i bojati ili posvjetljivati samo ako planirate uložiti jednako vrijeme i trud u njezinu njegu i obnovu. Naravno, u tome vam mogu pomoći i pravi proizvodi, stoga mudro birajte. Ako niste sigurne odakle biste krenule, donosimo vam savršeno rješenje – Kérastase Fusio Dose. Radi se o tretmanu u salonu koji pruža mogućnost potpune personalizacije formule za svakog klijenta. Kada je kosa suha, nedostaje joj sjaj ili jednostavno nije u svom najboljem izdanju, ovaj jedinstveni Kérastase tretman je odgovor na sve te izazove.

Kérastase Fusio Dose tretman

Sve što biste trebale znati o legendarnom Kérastase tretmanu

Ovaj legendarni Kérastase tretman koji trenutačno transformira kosu, a koji je moguće iskusiti isključivo u partnerskim Kérastase salonima, ove godine slavi 10 godina od lansiranja i postoje mnogi razlozi zbog kojih ćete ga zavoljeti i poželjeti isprobati, ako već niste. Kosa je trenutačno transformirana i obnovljena, čak i kod onih žena koje njeguju svoju kosu luksuznim profesionalnim proizvodima kod kuće. Vanjski negativni utjecaji, uređaji na toplinu ili drugi faktori mogu vremenom oslabiti vlakno kose, rezultirajući da ona izgleda suho i beživotno. 

Kérastase Fusio Dose tretman

Kada kosa počne osjećati ove negativne efekte, postoji veoma brzo i efikasno rješenje u vašim najbližim Kérastase frizerskim salonima. Među njima su Studio Antonija i Ritual Hair Shop u Zagrebu, Salon Pika u Varaždinu te frizerski saloni Animi u Splitu. Formula ovog tretmana je svježa kombinacija sastojaka koncentrata i boostera koje frizer kombinira ispred vas, za rezultat nevjerojatno mekane, sjajne kose, zdravog izgleda. U nastavku možete otkriti sve u vezi Fusio Dose tretmana.

Koja je razlika između Fusio Dose koncentrata i boostera?

Koncentrat odgovara na različite primarne potrebe kose. To je potreba koju će vaš frizer identificirati tijekom dijagnostike, kao što su nedostatak sjaja, hidratacija i obnova. Vaš frizer će, na osnovu svoje ekspertize, odabrati koncentrat koji je neophodan vašoj kosi. Dok booster možete odabrati i vi na osnovu toga kako biste voljeli da vam kosa izgleda. Trenutno, postoje 42 različite Fusio Dose kombinacije koje možete koristiti svaki put prilikom posjete salonu.

Kako znati koja Fusio Dose kombinacija je savršena za vas?

Vaš frizer će napraviti profesionalnu dijagnostiku vaše kose kako bi odredio primarnu potrebu i odabrao odgovarajući koncentrat. Nakon toga, u dogovoru s vama i vašim željama, zajedno ćete odabrati odgovarajući booster. Fusio Dose je usluga posebno kreirana za klijente koji nemaju puno vremena, a žele trenutačne rezultate na kosi. Traje samo pet minuta kako biste postigli maksimalne rezultate uz pomoć personalizirane  kombinacije sastojaka za vašu kosu.

Kérastase Fusio Dose tretman

Je li Fusio Dose tretman isti kao i tretman s Kérastase maskom?

Fusio Dose tretman je zamjena za mlijeko ili masku tijekom rituala njege kose u salonu, ali nije isti. Jedinstvena tehnologija Fusio Dose proizvoda pruža trenutačnu transformaciju kose, bez otežavanja. Fusio Dose transformira kosu za manje od pet minuta uz pomoć personalizirane formule koja rješava dvije različite potrebe kose prilikom samo jednog nanošenja.

Kérastase Fusio Dose tretman

Koja je razlika između Fusio Dose i K Water rituala?

K Water je uljepšavajući ritual za kosu koji pruža nevjerojatan sjaj kosi do sljedećeg pranja, dok je Fusio Dose profesionalna usluga u salonu koja rješava dvije različite potrebe kose i pruža trenutačnu transformaciju koja traje.

Kérastase Fusio Dose tretman

U suradnji s brendom Kérastase donosimo vam i jedno sjajno iznenađenje – Fusio Dose personalizirani salonski tretman za njegu kose u sklopu Journal Summer Boxa o kojem detalje možete doznati na linku.

Foto: Kérastase, Unsplash

Učitati još
Zatvori