Zašto se o ovim mirisima najviše priča tijekom posljednjih godinu dana?

Zašto se o ovim mirisima najviše priča
tijekom posljednjih godinu dana?

sprejevi za jastuk

Kvalitetan san je iznimno važan za zdravlje, ali i kvalitetu života. Tamni krugovi oko očiju, promjene raspoloženja i problemi s koncentracijom znakovi su koji ukazuju na to da nam kronično nedostaje sna. U posljednjih se godinu dana sve češće priča o sprejevima za jastuk koji nas poput magije opuste i uljuljaju u san. Naravno, nije čudno što je porasla potražnja za proizvodima poput ovih u posljednje vrijeme, s obzirom na to da su nam se životi preokrenuli naglavačke i sve je više neprospavanih noći.

Sprejevi za jastuk uz koje ćete brže utonuti u san

sprejevi za jastuk

Ipak, saznanje da nam je porebno više sna nije dovoljno da bi nam pomoglo da lakše zaspimo čim nam glava dotakne jastuk, nego upravo suprotno – briga zbog nedostatka sna samo može pospješiti nesanicu. Cilj sprejeva za jastuk je potaknuti um i tijelo da se isključe i opuste uz pomoć moćnih mješavina eteričnih ulja. Prskanje spavaće sobe, posteljine, pa čak i tijela maglicom, omogućuje određenom mirisu da nas zagrli poput maglice i na taj način umiri te omogući da se opustimo i lakše zaspimo.

sprejevi za jastuk

Prema brojnim istraživanjima, neki mirisi brže potiču naše tijelo i um na opuštanje. Stoga, ako vas osjećaj tjeskobe ili kroničnog stresa drže budnima noću, uključite sprej za jastuk u svoju večernju rutinu kako biste se lakše i brže opustili. Smirujuća snaga hmelja, kamilice, ali i arome lavande, uspavat će vas u tren oka. Lavanda je najčešće korišteno eterično ulje u sprejevima za jastuke, uglavnom zbog prirodnog sedativnog učinka koji ima na naš mozak. Također se kaže da smanjuje naš krvni tlak, što pomaže tijelu da proizvodi melatonin – hormon koji potiče miran san. Međutim, ako niste obožavatelj ove biljke, tu je i puno drugih sprejeva, s alternativnim moćnim sastojcima biljnih vrsta, koji će jednako dobro obaviti svoj posao.

Neodoljivi izbor mirisa možete naći i u ponudi brenda Durance

Durance već godinama osvaja zaljubljenike u prirodu i organske proizvode diljem svijeta. Njihovi proizvodi i danas nastaju tradicionalnim tehnikama proizvodnje, od biljaka iz Grignana, pa se tako u proizvodnji koriste samo najbolji, odabrani sastojci – esencijalno ulje prave lavande, ulje od organski uzgojenih maslina, organski uzgojene ruže, itd. Svi Durance proizvodi imaju više od 95% sastojaka prirodnog podrijetla. Kreirani su bez silikona, parabena i fenoksietanola, uz to, oni nisu testirani na životinjama. U nastavku možete naći neke od njihovih sprejeva kojima možete svaku večer zamirisati svoj jastuk, za opuštanje i kvalitetniji san.

Durance sprejevi za jastuk
Durance sprej za jastuk Cvijet lavande
Durance sprej za jastuk Lan
Durance sprej za jastuk Bijela kamelija
Durance sprej za jastuk Rižin puder
Durance sprej za jastuk Lipa

Sprejevi za jastuk dostupni su vam putem Durance web shopa, kao i velik broj drugih mirisnih proizvoda.

Foto: Durance, Pexels

Preporuka

Zatvori