Hit tretman za postizanje najblistavije kože i ultimativnog anti-age efekta

Hit tretman za postizanje najblistavije kože
i ultimativnog anti-age efekta

Skin Boosteri

Povećanje onečišćenja okoliša, UV zrake i stres, definitivno utječu na ubrzanu pojavu znakova starenja. Upravo zato jednostavno korištenje proizvoda za njegu kože možda neće biti dovoljno za postizanje prirodno zdrave, blistave i zategnute kože. Tada najčešće na red dolaze tretmani poput botoksa, dermalnih filera i mezoterapije. Jedan od takvih tretmana stekao je ogromnu popularnost među skincare entuzijasticama u posljednje vrijeme – Skin Boosteri!

Ovaj tretman savršen je za sve one koji imaju umornu, dehidriranu i beživotnu kožu. Radi se o bezbolnom tretmanu koji je usredotočen na revitalizaciju kože kojoj pruža trenutnu dozu hidratacije. Besprijekorni rezultati ovog tretmana su odmah vidljivi. Tretman kože Skin Boosterima s lakoćom pruža „glow efekt“ iz snova. Ovi inovativni „fileri za blistavost kože“ su među najpopularnijim tretmanima i u omiljenoj Poliklinici Bagatin, a sve detalje o njima otkrijte u nastavku.

Skin Boosteri

Skin Boosteri – novi pristup hidrataciji kože

Skin Boosteri su, u osnovi, mikro doze hijaluronske kiseline koje se ubrizgavaju u kožu. Hijaluronska kiselina se prirodno nalazi u našoj koži, mišićima i zglobovima. Ona osigurava duboku i prirodnu hidrataciju kože iznutra. Skin Boosterima se nadoknađuje hijaluronska kiselina koja se s godinama razgrađuje i njezina koncentracija u našem organizmu opada. Tada znakovi starenja postaju sve očitiji. Skin Boosteri se ubrizgavaju direktno u dermis, srednji sloj kože, a prije same aplikacije nanosi se krema za ublažavanje boli. Ova stimulacija fibroblasta potiče stvaranje novog kolagena i elastina, što zauzvrat rezultira glatkom, punašnom, blistavom i zdravom kožom.

Skin Boosteri

Ovaj tretman za pomlađivanje kože može se primijeniti na licu, vratu, dekolteu i rukama za poboljšanu hidrataciju, teksturu i sjaj. Sam postupak traje od 15 do 30 minuta, ovisno o regiji koja se tretira, a ubrizgava se tankom iglom. Rezultati su vidljivi odmah nakon aplikacije, a nakon 10-ak dana vidljiv je stvarni učinak boostera za lice. Za vrhunske rezultate u Poliklinici Bagatin preporučuju dva tretmana godišnje kako bi koža zadržala svoj prirodni sjaj.

Kako Skin Boosteri djeluju na kožu?

Osim iznimne hidratacije i osvježenja koju pružaju koži, Skin Boosterima se mogu umanjiti i ožiljci od akni, popraviti tonus i tekstura kože, umanjiti nepravilnosti i znakovi koji otkrivaju godine. Svojim prodiranjem duboko u kožu stvaraju okruženje u kojem se pojačano proizvodi kolagen. Tako se koža iznutra sama obnavlja, a vraća joj se i gipkost i čvrstoća. Osim toga, svojim produljenim djelovanjem i ovisno o stanju kože, učinak je vidljiv i do 9 mjeseci. Za razliku od hijaluronskih filera, ova metoda ne dovodi do pojačavanja volumena, nego stimulira fibroblaste. Fibroblasti su ćelije vezivnog tkiva koji imaju gradivnu ulogu i potiču sintezu kolagena. Hijaluron koji koža dobiva tijekom ovog tretmana apsorbira se prolaskom vremena i potiče duboku hidrataciju.

Skin Boosteri

Razlikuje li se uobičajeni „filer za bore“ od „filera za blistavost kože“?

Radi o potpuno istoj hijaluronskoj kiselini, no razlika je u gustoći materijala – gram hijaluronske kiseline na količinu materijala nije jednak. Skin Boosteri koji se koriste za dubinsku hidrataciju kože rjeđe su teksture, a osim razlike u gustoći, i način aplikacije potpuno je drugačiji nego kod ‘klasičnih’ filera za popunjavanje bora. Skin Boosterima ne želimo naglasiti volumen lica, niti promijeniti fizionomiju, već koži pružiti hidrataciju i popuniti kožu“, objašnjava dr. Jolanda Kanižaj-Rajković, iz renomirane zagrebačke Poliklinike Bagatin, opisujući kako se ovi proizvodu apliciraju poput mezoterapijskog tretmana – u kožu, ne u potkožje – s razmakom od 1 – 1,5 cm između svakog uboda. Zbog toga su pogodni za tretiranje cijelog lica, ali i regija na kojima je koža osobito tanka i sklona dehidraciji, poput vrata i dekoltea. Koje su još primjene SkinBoostera, preparata koji doista omogućava novi pristup hidrataciji kože, možete pročitati ovdje.

Skin Boosteri

Rezultat je najvidljiviji u smislu glatkoće, svježine, elastičnosti, poboljšanja teksture i smanjenju sitnih bora – iz tog razloga ovaj tretman pogoduje i mlađim osobama. Naime, koža i u 20-ima može biti dehidrirana i isušena do te mjere da joj ni najbolja kozmetika ne pomaže, jer je potrebno nadoknaditi zalihe hijaluronske kiseline“, dodaje dr. Kanižaj-Rajković. Koje je sve detalje još otkrila o Skin Boosterima možete pogledati u videu na linku.

Koji Skin Booster odabrati?

Boosteri koje možemo pronaći na policama trgovina i specijaliziranih prodavaonica imaju veće količine antioksidansa, hijaluronske kiseline i drugih aktivnih sastojaka od uobičajenih krema. No, usprkos tome što postoje Skin Boosteri koje možete koristiti kod kuće, oni se ne mogu usporediti s onima koje apliciraju stručnjaci. Poliklinika Bagatin svojim klijentima nudi tri različita Skin Boostera – Profhilo, Revive i Volite.

Skin Boosteri

Kako biste bili sigurni koji Skin Booster odabrati za svoje lice, stručnjaci Poliklinike Bagatin vam stoje na raspolaganju. Tako zajedno s njima možete izabrati najbolji Skin Booster prema svojoj dobi i željenim učincima. Na anti-age savjetovanje možete se naručiti ovdje.

Foto: Pexels, Poliklinika Bagatin

Učitati još
Zatvori