Kozmetički proizvod koji djeluje kao alternativa botoksu

Kozmetički proizvod koji djeluje
kao alternativa botoksu

U današnje vrijeme neprestano smo izloženi utjecajima iz okoline, a kada je riječ o našoj koži, uglavnom onim lošima. Brojni su faktori koji nas okružuju i koji izazivaju oksidativni stres i preuranjeno starenje kože, pa je danas pravilna njega bitnija no ikad. S obzirom na tu činjenicu, kao i onu da se tržište kozmetike progresivno razvija i svake sezone donosi inovacije u naše kupaonice, beauty rutina više nije kao nekoć svedena na jedan do dva proizvoda poput čistača za uklanjanje make upa i jednostavne kreme za lice, već uključuje čitav spektar proizvoda koji ciljano djeluju na različita stanja i probleme kože.

Naglasak je više no ikad na personaliziranoj njezi, onoj koja je prilagođena samo vama, jer ono što djeluje za vašu prijateljicu, možda uopće neće funkcionirati za vas i obrnuto. Detektiranjem glavnih problema s kojima se nosi vaša koža, spremni ste za idući korak – biranje svih onih proizvoda koji će ciljano djelovati na rješavanje glavnih zamjerki koje imate vezano uz svoj ten.

Skeyndor kozmetika

Hana Hegedušić, ambasadorica za Skeyndor kozmetiku

Svim tim zamjerkama, nepravilnostima i nesavršenostima, manjim i većim, već se godinama bavi vrhunska kozmetika Skeyndor, koja iza sebe ima više od pola stoljeća konstantnih inovacija u području preparative i nudi napredna beauty rješenja za svaki tip kože, pa tako i vaš, kao i za svaku specifičnu potrebu koju vaša koža ima u datom trenutku. Sa svojom Uniqcure linijom ampula, Skeyndor predstavlja novu eru personaliziranje njege za sve žene iznad 20. godine, lako dostupne i vama.

Uniqcure ampule u obzir uzimaju da je svaka koža jedinstvena i potrebna joj je specijalna njega. Linija uključuje 8 različitih, bogato koncentriranih formula sa 8 specifičnih djelovanja, koje spremno upotpunjuju svaki ritual njege. Uniqcure je pritom simbol za personalizirane tretmane visoke koncentracije, jačeg djelovanja, jedinstvene visoke tehnologije u kozmetičkoj industriji i dokazanog kliničkog djelovanja. Ampule su dodatak dnevnoj njezi kože s intenzivnim učinkom i donose više od 35 aktivnih sastojaka s izvanrednim djelovanjem na kožu.

Uniqcure koncetrat protiv bora

Skeyndor Uniqcure Wrinkle Inhibiting Concentrate

Jedan od najpopularnijih koncentrata od njih 8 unutar Uniqcure obitelji je Wrinkle Inhibiting Concentrate, preparat koji se ciljano hvata u koštac s borama. Idealan je za kožu s izraženim mimičkim borama, borama oko očiju i na čelu, a inspiriran je korektivnom estetskom medicinom. Glavni sastojci (primjerice Gaba, botulinu sličan peptid i sintetizirani zmijski otrov) djeluju na dekontrakciju mimičkih bora, opuštaju mišiće, pune i učvršćuju kožu. Ovaj koncentrat preporuča se kao alternativa ili za održavanje nakon botoks tretmana, jer predstavlja sinergiju tri snažna dekontraktora s bržim i dugotrajnijim djelovanjem protiv bora.

Skeyndor Uniqcure Wrinkle Inhibiting Concentrate

Pakiranje uključuje 7 ampula s 2ml proizvoda (cijena je 274,11 kn), za jedan tjedan korištenja, a nanosi se jedna ampula dnevno. Preporuča se napraviti tretman Uniqcure ampulama svaka 3 mjeseca ili na prijelazu godišnjih doba, ovisno o problematici kože. Pronađite ih na ovom linku.

Foto: Skeyndor, Pexels

Učitati još
Zatvori