Simona Antonović: Proljetne nijanse sjenila za svaki dan

Simona Antonović: Proljetne nijanse
sjenila za svaki dan

Što je proljeće bez prekrasnih i odvažnih nijansi sjenila za kojima inače ne biste posegnuli?

Tropi nas dozivaju. Zaboravite na sivilo gradskog usijanog betona i stvorite svoju tropsku oazu svaki dan. Natasha Denona Tropic Eyeshadow Palette prekrasno je pigmentirana paleta sjenila koja sadrži nekoliko mat i nekoliko eklektičnih sjajnijih nijansi. Ujedno je kombinacija toplih i hladnih tonova. Mene se posebno dojmila prekrasna smaragdno zelena nijansa Exotic koja fenomenalno izgleda kao cat flick eyeliner. Podiže svaku boju očiju, definitivno je nagovjesnik ljeta a u kombinaciji s klasičnim stilom izgleda chic.

Natasha Denona Tropic Palette

Natasha Denona Tropic Palette

Rose gold nijansa u zadnje vrijeme se istaknula kao nijansa za sve – sjenila, sjajila, ruževe pa čak i highlightere. Prekrasno izgleda na očima i ističe prirodnu ljepotu, a svojim nježnom kombinacijom roze i toplog odsjaja se prekrasno presijava na suncu. Glossier je nedavno izbacio na tržište tekuća sjenila Lidstar Duo, a nijansa Cubidealna je za svakodnevno sjenilo koje možete nositi kao premaz boje preko cijelog kapka, ili samo kao naglasak na vanjskom dijelu oka. Uvijek možete vizualno povećati oko nanošenjem iste nijanse na vanjski rub gornjeg i donjeg kapka, ali nijansu na donjem kapku blendajte prema dolje i dobro stopiti rubove da nema vidljivih linija.

Glossier Lidstar Duo

Glossier Lidstar Duo

Pastelne nijanse imaju veliki comeback ove sezone. Idealne su za monokromatske lookove, pogotovo kada svoj mono look uparite s nijansama laka za nokte. Pastelni mono look izgleda pomalo sterilno, skandinavski i vrlo čisto, a najjednostavnije ga postići nanošenjem kremaste mat pastel nijanse preko cijelog kapka do pregiba. Kremaste nijanse izgledaju jako dobro kada im rubovi ostanu oštri i jasno vidljivi, a ako radite sa sjenilima, nakon nanošenja nijanse preko cijelog kapka, rubove stopite prema vanjskim rubovima oka. Pastelne kremaste nijanse ima Make Up For Ever u Aqua XL color liniji.

Make Up For Ever Aqua XL

Make Up For Ever Aqua XL

Terracota nijanse, one tople zavodljive nijanse na koje pomislimo kad se sjetimo dugih ljetnih dana. Smeđe, zlatne s daškom narančaste boje nanesite na cijeli kapak, topite prema vanjskim rubovima oka i uparite s izrazito kremastom i crnom olovkom za oči koju ćete nanijeti uz rub trepavica na gornjem i donjem kapku i zatim stopiti dok se izgube oštre linije olovke. Uz ovaj look svakako nosite bronzer na licu, tako da vas nijanse ne isperu i da izgledate osunčano i kao na odmoru.

 Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori